Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Vlondertrap

Is er sprake van een hoogteverschil in jouw tuin en ben je op zoek naar een mooie oplossing? Kies dan voor een vlondertrap. Dit type wordt veel gebruikt bij terrassen of steigers aan het water. Een vlondertrap is compleet van houten vlonders gemaakt en het geeft de tuin een natuurlijke en warme uitstraling.

Omdat een vlondertrap altijd buiten staat, moet het hout goed bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Daarom maken we bij Trappen Ploeg gebruik van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten. Het hout is goed bestand tegen schimmels en insecten, en is slijtvast.

Voor- en nadelen

De vlonders bieden je tuin iets extra's: ze zorgen voor een prachtige en gemoedelijke sfeer. Met een vlondertrap zijn de hoogteverschillen in jouw tuin niet langer een probleem, maar geven ze juist een extra mooie dimensie. Een nadeel is dat een vlondertrap van het natuurlijke product hout wordt gemaakt en daarom vergt het relatief veel onderhoud. Ook kunnen de vlonders glad worden bij nattigheid.

Wil je meer informatie over de vlondertrap? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je alles over de verschillende houtsoorten die je kunt toepassen en hun eigenschappen. De vlondertrap kan uiteraard op maat gemaakt worden, zodat het precies past in jouw tuin. De specialisten van Trappen Ploeg helpen je graag verder.

kluswebsite logo