Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Tuintrap

Bij hoogteverschillen in de tuin kan het handig zijn om een tuintrap te plaatsen. Hierdoor is het hogere gedeelte van een tuin goed bereikbaar. Voor de tuintrap wordt veel gebruik gemaakt van beton. Dit is een stevig en duurzaam materiaal wat daarnaast ook nog onderhoudsvrij en goedkoop is. Ook stenen tuintrappen worden veel toegepast. Je hebt bij ons een ruime keus uit allerlei soorten stenen in diverse vormen en maten.

Voordelen van de tuintrap

De tuintrap lost problemen met hoogteverschillen in tuinen op. Daarnaast geeft een trap in de tuin iets extra's en kan het als mooi decor dienen. Een klein nadeel is dat het lastig kan zijn om de schuur te bereiken met een fiets, als deze op het hogere gedeelte geplaatst is. Maar de oplossing hiervoor is simpel: leg een rij tegels naast de tuintrap, zodat de fiets daar overheen geleid kan worden.

buitentrappen

Met een tuintrap zijn er diverse mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling in de tuin? Kijk dan ook eens op de pagina

vlondertrappen. Dit zijn ook trappen voor in de tuin alleen dan gemaakt van houten vlonders. Wil je meer informatie over het toepassen van een tuintrap? Neem contact met ons op voor meer informatie.