Bespaar tot wel 40%!

Trappen voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trapwangen bekleden

De zijkant van de trap, ook wel trapwang, kan stuk gaan. De trapwangen slijten sneller dan de aanliggende muur, omdat er per ongeluk tegen geschopt wordt. Wanneer je jouw trap laat renoveren, kunnen de trapwangen worden meegenomen. Door de wangen opnieuw te bekleden ziet jouw trap er weer goed uit en kan hij weer lang mee. Ook als je geen trapwangen hebt kun je deze laten plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de experts binnen ons netwerk via ons contactformulier en ontvang gratis en vrijblijvende offertes.

Wil jij jouw trapwangen bekleden? Klik op de button en ontvang gratis een overzicht van de mogelijkheden.

Soorten wangbekleding

Net als bij de trapbekleding zijn er veel materialen beschikbaar voor wangbekleding. Het komt veel voor dat men kiest voor hetzelfde materiaal als de trap. Zo lopen de wangen vloeiend over van trap naar muur. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw trapwangen te bekleden met een ander materiaal. Enkele beschikbare materialen zijn: Hout, PVC, kunststof, metaal of linoleum. Er zijn meer materialen geschikt voor jouw trapwangen. Wil je meer weten over de opties? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Metalen trapwangen

Trapwangen van metaal zijn ook mogelijk. Traditioneel wordt metaal vaker buitenshuis gebruikt, maar tegenwoordig is het ook een optie dit binnenshuis te plaatsen. Vooral bij industrieel en modern interieur kan metaal goed staan. Het materiaal kan gegalvaniseerd worden waardoor het extra glimt en meer uitspringt in jouw woning. Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem contact op via ons contactformulier en kom in contact met de vakmannen binnen ons netwerk. Zij kijken naar de mogelijkheden en helpen jou jouw wens te realiseren.

Trapwangen vervangen

Wanneer je een traprenovatie laat uitvoeren, kun je gelijk de trapwangen laten meenemen. De trapwangen kunnen gerenoveerd of vervangen worden, zodat de trap in zijn geheel weer nieuw en mooi wordt. Zo verleng je de levensduur van jouw trap. Een trapwang is minder snel aan reparatie of renovatie toe dan de traptreden, het is dus niet altijd noodzakelijk om de trapwangen mee te nemen in de renovatie. Laat een specialist binnen ons netwerk een evaluatie geven of de wangen vervangen moeten worden, zodat je geen onnodige uitgaven maakt.

Trapwangen verlichten

Bij het bekleden van trapwangen is het mogelijk om verlichting te plaatsen. De verlichting maakt jouw trap uniek, bovendien is het erg handig voor in het donker. De lampjes worden verwerkt in de trapboom of wangen. Hiervoor worden LED-lampjes gebruikt. Voor de mogelijkheden neem je contact op met een vakman uit ons netwerk via ons contactformulier. De vakman brengt je op de hoogte naar de toepassingen en mogelijkheden.

beoordeling

“Vanwege onze kinderen wilden we onze trappen veiliger maken. De specialist van Trappen-ploeg raadde ons antislip profielen aan. Dat was een geweldige tip. Nu laat ik mijn kinderen weer met een gerust hart los in huis.”

mevr review

“Geen poespas, dat is Trappen-ploeg voor mij. Binnen 24 uur scherpe vrijblijvende offertes en snel contact met een lokale specialist. Die realiseerde voor mij een prachtige trap met onderkwart. Goed werk!”

F. Doyle

klant

“Bij de meeste trapbedrijven zijn de prijzen zo hoog, daar schrok ik gewoon een beetje van. De vakman die ik via jullie heb gevonden doet daar niet aan mee. Alles voor een mooie prijs, ook de bekleding. Toch een stukje service.”

S. Doorhof

Contact met de vakman

Wil je graag jouw trapwangen vervangen of laten renoveren? Kies voor nieuwe trapbekleding door een expert. De vakmannen binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in het renoveren van trappen en trapwangen. En dit alles tegen lage prijzen. Neem contact op voor geheel gratis en vrijblijvende offertes voor jou trap. Ontdek alle toepassingen en materiaalkeuzes die mogelijk zijn om jouw droomtrap te verwezenlijken.

Prijzen

Er valt geen vaste prijs te geven voor het bekleden van jouw trap. Zo zul je meer betalen voor een gehele renovatie dan voor alleen de trapwangen. Ook maakt de materiaalkeuze uit voor de prijs van de klus. Daarnaast hangt de prijs ook van de afwerking af, verlichting plaatsen heeft ook zijn prijs. Voor een gratis en vrijblijvende offerte vul je ons contactformulier in. Je komt dan in contact met de beste specialisten binnen ons netwerk.