Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trapverlichting

Een trap hoeft niet alleen functioneel te zijn. In veel woningen is de trap een heuse ‘eyecatcher’ geworden. Daarom worden de experts binnen ons netwerk steeds geprikkeld om de mooiste uitstralingen te realiseren. Een extra optie die helpt bij het realiseren van een mooie trap is het plaatsen van verlichting. Trapverlichting vervangt de verlichting van de hal en brengt de trap prachtig naar voren. Naast uitstraling, is het plaatsen van verlichting in de trap ook goed voor de veiligheid. Er zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van verlichting in de trap. Wil je het licht automatisch aan laten gaan of met een schakelaar? Wil je de verlichting in de trapleuning, traptreden of trapwangen? Neem contact op via ons contactformulier en ontdek de mogelijke opties voor trapverlichting in jouw trap.

Wil jij graag verlichting in jouw trap? Klik op de button en ontvang gratis een overzicht van de mogelijkheden.

Automatisch of manueel

Ingebouwde verlichting valt op twee manieren te bedienen. Het is mogelijk om de trapverlichting handmatig aan te zetten door middel van een schakelaar. Zo bepaal je zelf wanneer je de lichten in de trap aan doet en wanneer niet. Aan de andere kant is het mogelijk de trapverlichting te bedienen door middel van sensoren. De sensor merkt dat iemand de trap betreed en activeert de lichten. Led lampjes zijn erg energiezuinig en worden daarom gebruikt voor het verlichten van jouw trap. Voor advies over verlichting neem je contact op via ons contactformulier.

Prijzen

Het inbouwen van trapverlichting heeft geen vaste prijs. De prijs hangt af van verschillende factoren. Zo zit er een verschil tussen geautomatiseerde verlichting en handmatige bediening. Ook hangt de prijs af van de locatie van de geplaatste lampjes. Je betaald voor het plaatsen van lampjes in de muur een andere prijs dan voor het plaatsen onderaan de traptreden. Wil je graag verlichting in jouw traptreden, trapleuning of muur? Neem contact op via ons contactformulier en kom in aanraking met de beste vakmannen uit ons netwerk die jou informeren naar de mogelijkheden.

Soorten trapverlichting

Trapverlichting valt in de treden te plaatsen, maar ook in de trapleuning of trapwangen. Maar naast de ligging van de verlichting zijn er verschillende soorten led lampjes waaruit je kunt kiezen. Er is altijd een uitvoering of variant die bij jouw wensen aansluit. Er zijn verschillende afmetingen en modellen, maar ook kleuren verkrijgbaar. Als je trapverlichting wilt plaatsen in jouw trap is het belangrijk om van tevoren goed onderzoek te doen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor trapverlichting? Vraag advies en informatie via ons contactformulier en kom in contact met de beste vakmannen van ons netwerk.

Verlichting in de trap

Led lampjes onder de traptreden komt het meest voor. Er is verschillende keuze in designs voor de verlichting van jouw trap. Zo kun je er voor kiezen om één of twee lampjes onder de traptrede te plaatsen, maar een gehele strook is ook mogelijk. De gebruikt lampjes zijn inbouw led lampen die in het materiaal geplaatst worden, zodat deze nauwelijks ruimte innemen. Er zijn verschillende kleuren licht te realiseren. Van wit licht tot verstelbaar licht.

Verlichting in de trapleuning

De meest voorkomende manier om de trap te verlichten is door led lampjes op sensor onder aan de traptreden te plaatsen. Zo vallen de lampjes niet op en zitten ze goed weggewerkt. Daarnaast is het ook mogelijk om de lampjes in de trapleuning te verwerken. Door de lampjes in te bouwen in de trapleuning creëer je een sfeervolle leuning die goed opvalt. De lampjes kunnen in de trapleuning gezet worden of in de muur naast de leuning. Geautomatiseerde verlichting komt het meeste voor, maar je kunt uiteraard ook licht op schakelaar laten plaatsen.

beoordeling

“Vanwege de ongewone maten van onze woning hadden wij een trap op maat nodig. Gelukkig bleek dat voor de specialisten van Trappen-ploeg geen probleem. Samen kwamen we tot een passend ontwerp. Het resultaat mag er zijn.”

mevr review

“Vanwege onze kinderen wilden we onze trappen veiliger maken. De specialist van Trappen-ploeg raadde ons antislip profielen aan. Dat was een geweldige tip. Nu laat ik mijn kinderen weer met een gerust hart los in huis.”

F. Die Bont

klant

“Onze trap maakte altijd aardig wat herrie. Vandaar dat we hem via trappen-ploeg.nl hebben laten isoleren. Voor een scherpe prijs is het geluid een stuk verminderd. Een geslaagde investering dus.”

S. Heinrichs

Vraag een specialist

Jouw trap verlichten creëert een unieke uitstraling. Maar dat is niet het enige voordeel van trapverlichting. Door de trap te verlichten met led lampjes hoeft er geen licht in de hal meer aan te staan waardoor je bespaard op de energierekening. De sensoren van de lampjes zorgen ervoor dat de lampjes niet onnodig branden. Wil jij jouw trap renoveren of lampjes laten plaatsen? Vraag voor advies, informatie en de mogelijkheden naar de vakmannen binnen ons netwerk. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen, je komt dan in contact met experts bij jou uit de buurt.