Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Traprenovatie met ledverlichting

Een trap is niet meer slechts een middel om naar een andere etage te komen. Met de juiste middelen kunnen we het veranderen in een waar pronkstuk, dat ook nog eens bij je interieur past. Een goed hulpmiddel hierbij is Ledverlichting. Naast het feit dat trapverlichting erg mooi kan staan, maakt dit de trap ook nog eens veiliger. Er is hiernaast veel mogelijk met hoogwaardige trapverlichting.

Trapverlichting is praktisch

Elektrische trapverlichting is erg geschikt voor donkere trappen of om meer sfeer te creëren in het interieur. Op deze manier is het goed te zien of er iets op de trap ligt, zodat je niet van de trap valt. Ook zijn de lampen niet vel genoeg om een hele ruimte te verlichten, dus zullen ze je niet verblinden wanneer je langs of op de trap loopt. Ze zijn vooral gemaakt om de trap sfeervoller te maken. Deze verlichting is ook nog eens laag in energiegebruik omdat het ledlampen zijn. Dit maakt de trapverlichting schokvrij, dus wordt het hier niet minder veilig door.

Systemen en soorten

Er zijn diverse systemen voor trapverlichting. Ten eerste is er de typische schakelaar; je drukt op een knop en de ledlampen gaan aan. Het is hiernaast ook mogelijk er een bewegingssensor bij te instaleren, zodat ze meteen aanspringen wanneer je in de buurt komt van de trap. Hierdoor blijven ze niet steeds aan staan, maar kun je er wel zonder problemen gebruik van maken wanneer je handen vol zijn met bijvoorbeeld de was. Ook is er een app waarmee je de verlichting aan en uit kunt zetten, waar je ook bent. Tot slot is het ook mogelijk om een dimmer aan te sluiten op de trapverlichting. Zo kun je de sterkte van het licht altijd veranderen, zodat dit ook niet altijd hetzelfde is. Er is dus voor iedereen wel een soort trapverlichting dat op een praktische manier in huis past.

Wat kost trapverlichting?

Wat de kers op de taart is met trapverlichting, is het feit dat je voor een vrij laag bedrag al een hele boel kanten op kan met de trapverlichting. Goedkopere opties zijn voornamelijk LED-spots of -strips. Er zijn echter nog veel meer opties om je trap uitgebreid te verlichten. Uiteindelijk is de prijs afhankelijk van verschillende zaken: De hoeveelheid verlichting die geplaatst moet worden, de grootte van de trap en ook de opstelling van de te plaatsen trapverlichting.

Offerte

Wil jij een van je (toekomstige) trappen in een echte eyecatcher veranderen? Ben je geïnteresseerd geraakt in het laten plaatsen van trapverlichting? Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze site. Beschrijf hierin wel zo duidelijk mogelijk je wensen, zodat één van de trapspecialisten bij jou in de buurt je zo goed mogelijk kan helpen. Deze neemt eventueel contact met je op, om de details van je opdracht te bespreken. Wij sturen aan de hand van deze details gratis een volledige prijsopgave op. Op deze manier kom je niet voor verassingen te staan.