Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Betonnen traprenovatie

Heb je een trap van steen of beton? Dan weet je als geen ander dat dit soort trappen veel onderhoud nodig hebben. Hoewel deze trappen erg duurzaam zijn, krijgen deze een hoop te verduren, vooral wanneer deze buiten staat. Naast de gebruikelijke voeten en schoenen die hier dagelijks overheen komen, heeft een betonnen buitentrap ook nog viezigheid, regen en uiteenlopende temperatuurverschillen te verduren. Het is dan dus wel zo veilig, om je betonnen trap te renoveren wanneer deze er slecht en versleten uit begint te zien. Dit is een minder grote klus dan hem vervangen, dus ook goedkoper.

Hoe renoveren?

Er zijn verschillende manieren om je betontrap te renoveren. Wanneer je bijvoorbeeld je buitentrap wilt renoveren, kan deze compleet worden aangepast aan de stijl van je woning. Dit kan uiteraard in verschillende kleuren, zoals fris wit en natuurlijk traditioneel grijs. Ook kunnen er waterkeringen aan de onderkant van de trap. Hierdoor kan deze beschermd worden tegen weersinvloeden en wordt toekomstige schade voorkomen.

Wanneer je binnen een betontrap hebt, kan deze uiteraard ook gerenoveerd worden. Je kan ook bij deze renovatie kiezen voor verschillende kleuren beton. Beton leent zich hiernaast erg goed voor het plaatsen van overzettreden om meer variatie te krijgen in je trap. Over het algemeen wordt hier meestal hout voor gebruikt, maar dit kan ook in andere materialen. Laat je fantasie de vrije loop en er zijn tal van combinaties en mogelijkheden wat betreft het renoveren van je betonnen trap.

Houten overzettreden bij je betonnen trap

Wanneer de treden van je betonnen trap beschadigd zijn, is het een idee om houten overzettreden te plaatsen. Hierdoor krijgt je trap een unieke look, waarbij je ook nog een enorme hoeveelheid aan verschillende opties hebt, zowel aan kleurcombinaties als in stijlen. Ook heb je op deze manier alle voordelen van hout, met de robuuste look van beton. Deze kleurcombinaties zijn af te stemmen op je interieur, waardoor je betonnen trap perfect kan passen bij de rest van je huis. Ook kun je bijvoorbeeld de patronen en kleur van de overzettreden matchen met de trapleuning. Is deze bijvoorbeeld van een donker eiken, dan kun je ook overzettreden van hetzelfde soort hout op de trap laten plaatsen. Zo zijn er tal van mogelijkheden, stijlen en kleurcombinaties mogelijk. Wanneer je het contactformulier invult, kun je meer informatie ontvangen over wat er bij jou thuis mogelijk is.

Gratis een offerteaanvragen

Het invullen van het offerteformulier is gratis en zeker aan te raden. Wanneer je het formulier invult, krijg je te horen wat voor jou de opties zijn voor de renovatie van je betonnen trap. Of deze buiten of binnen staat maakt niet uit, bijna elke betonnen trap kan gerenoveerd worden, en zal er mooier dan ooit tevoren uit de renovatie komen.