Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Traprenovatie

Na vele jaren gebruik is menig trap aan vernieuwing toe. Het is echter lang niet altijd nodig om een trap dan in zijn geheel te vervangen, omdat traprenovatie veel uitkomst kan bieden. De vakmannen van Trappen Ploeg renoveren trappen als de beste. Schakel één van onze experts in en wij vernieuwen jou trap en passen de nieuwste ontwikkelingen toe. Wij zorgen ervoor dat je trap weer als nieuw is en jaren probleemloos meegaat.

Een gerenoveerde trap is als nieuw

Je hoeft je trap natuurlijk niet per se te renoveren in dezelfde stijl; je kunt allerlei nieuwe mogelijkheden toepassen. Een traprenovatie is dus ook zeer geschikt als je je oude trap zat bent, maar niet een volledig nieuw model aan wilt schaffen. Het is met traprenovatie bijvoorbeeld mogelijk om trappen geluiddempend te maken of om van een open trap een dichte te maken. Of laat ze eens bekleden met bijvoorbeeld laminaat, linoleum of tapijt. Met traprenovatie kan een trap geheel aangepast worden aan je wensen, van klassiek tot modern en van strak tot landelijk.

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn op het gebied van traprenovatie? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Samen wisselen we ideeën uit en komen we tot een prachtig ontwerp. Jouw traprenovatie wens is onze uitdaging!

kluswebsite logo

Mogelijkheden voor traprenovatie

Wij hebben verschillende manieren om jouw trap een nieuwe look te geven:

Tapijt is een veelvoorkomende soort trapbekleding. Wil je je trap laten renoveren, dan is het leggen van tapijt dus zeker iets om te overwegen. Onze experts in stofferen geven trappen de mooiste kleuren en patronen mee. Wat voor soort trap je ook hebt, tapijt staat altijd goed. Daarnaast werkt het ook nog eens isolerend en geluiddempend.

Kies je ervoor om je trap te renoveren met PVC, dan kies je voor materiaal dat eigenlijk bij elk interieur goed staat. Wij kunnen je trap zowel een hout- als betonlook geven met PVC. Een ander groot voordeel van PVC is dat het materiaal geluiddempend werkt. Zo kunnen je kinderen naar boven en beneden stormen zonder dat je buren er last van hebben.

traprenovatie

Laminaat is een materiaal dat je steeds meer terugziet als trapbekleding. Dat is ook logisch als je bedenkt welke voordelen laminaat allemaal biedt. Niet alleen is het zeer stijlvol materiaal, ook is het krasbestendig waardoor je traptreden er altijd mooi uit blijven zien. Onze experts kunnen je traptreden ook voorzien van een anti-slipstrip om uitglijden te voorkomen.

Wil je je trap een authentieke en klassieke uitstraling meegeven, dan is traprenovatie door middel van eikenhout een goede keuze. Wij bieden eikenhouten trapbekleding aan in verschillende soorten en maten. Ook zorgen we voor een beschermlaag van een bepaald soort olie die je trap zo lang mogelijk mooi houdt.

Trap dichtmaken