Bespaar tot wel 40%!

Traprenovatie binnen 1 dag - voor elk budget

In heel Nederland actief

Voor elk huis in Warffum de perfecte traprenovatie

Is de trap voor jou een doorn in het oog en heb je geen zin om hier zelf mee aan de slag te gaan? Zonde natuurlijk, want de trap kan een interieur wel afmaken. Zeker als deze ook nog eens in de woonkamer staat. Wij van Trappen-ploeg helpen je graag verder om jouw droomtrap te realiseren. Wil je een moderne trap of juist een klassieke trap? Via ons is het allemaal mogelijk. En heb je wel eens nagedacht over onveilige situaties die kunnen ontstaan bij ondeugdelijke trappen? De specialisten uit Warffum van Trappen-ploeg komen graag de situatie bekijken en de opties met jou bespreken. En die opties zijn er op het gebied van materiaal, kleur en afwerking ontzettend veel.
Een nieuwe look aan je trap geven door deze te renoveren behoort tot de mogelijkheden, maar ook met een compleet nieuwe trap helpen wij jou graag verder.

Heel Nederland

Trappen-ploeg heeft in de loop der tijd een groot landelijk netwerk van vakmensen opgebouwd. Hierdoor is er ook een vakman voor jou in Warffum. Als je ons contactformulier invult, brengen wij je in contact met de beste specialisten uit %Pplaats%. Via hen zul je een aanbod op maat ontvangen met een zeer scherpe prijs.

Traprenovatie in één dag

Ik hoor je bijna denken: ‘een traprenovatie is toch een heel grote klus’. Gedeeltelijk klopt dat ook wel, maar in veel gevallen kan de traprenovatie in één dag gerealiseerd worden. Wij werken enkel met ervaren mensen, die weten wat er bij een traprenovatie komt kijken. Nadat je je aanvraag via ons contactformulier hebt ingevuld, gaan wij direct aan de slag. De specialisten uit Warffum zullen een scherpe offerte uitbrengen.

Vindt de offerte doorgang, dan zal hij/zij aan het praktische gedeelte beginnen. De trap zal opgemeten worden, waardoor de specialist de nodige voorbereidingen kan treffen om er voor te zorgen dat de impact voor jou minimaal zal zijn bij de renovatie zelf. In veel gevallen kan hierdoor de specialist ervoor zorgen dat de traprenovatie in één dag al afgerond kan worden en jij dus supersnel kunt genieten van je nieuwe trap. En dat allemaal zonder zelf iets te hoeven doen, behalve je keuzes door te geven en dat ook nog eens voor een heel scherpe prijs. Je zult versteld staan wat een ander aanzicht een gerenoveerde trap aan jouw huis in Warffum zal geven.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Traprenovatie Warffum prijzen

Je kunt je voorstellen dat de traprenovatie prijzen ontzettend afhankelijk zijn van jouw situatie. Wanneer je een open trap hebt, zul je normaal gesproken het voordeligst uit zijn. Een traprenovatie in Warffum van een rechte trap, met 13-14 treden heeft een gemiddelde prijs tussen de €800,- en €1.000,- voor een volledige renovatie, dus inclusief materiaal en het plaatsen. In veel gevallen zal het renoveren van de trap 1 tot maximaal 2 dagen in beslag nemen.
De prijs zal veranderen als je meer treden hebt of als je bijvoorbeeld een bocht in de trap hebt. En uiteraard heeft gekozen materiaal ook een grote invloed op de prijs. Een trap van massief hout zal bijvoorbeeld duurder uitvallen dan wanneer kiest om diezelfde trap met laminaat te laten bekleden. Ook de extra afwerkingen kunnen nog een flinke invloed hebben op de prijs, dat is zeker niet te onderschatten. Denk hierbij aan een eventuele antislip behandeling, trapmatten, verlichting of een trapleuning. Een gemiddelde traprenovatie zal over het algemeen uitkomen op een prijs tussen de €1.300,- en €3.200,-. Om inzicht te krijgen in de mogelijk heden van een traprenovatie in Warffum en de bijbehorende kosten kun je geheel vrijblijvend ons contact formulier invullen. Wij brengen je graag in contact met een specialist uit Warffum.

Materiaal

 • Blauwstaal
 • Eiken
 • Laminaat
 • Linoleum
 • Pvc
 • Sisal trapstoffering
 • Tapijt trapstoffering
Geluiddempend

 • X
 • X
 • ✓✓
 • ✓✓
Duurzaam

 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓
Prijsindicatie

 • € 249,-
 • € 159,95
 • € 119,95
 • € 139,50
 • € 139,50
 • € 139,50
 • € 129,95

De traprenovatieprijs hierboven is per overzettrede, inclusief plaatsing en btw. Een trap heeft meestal 13 treden.
Er zijn bepaalde factoren die invloed op de traprenovatie prijs hebben zoals vorm van de trap, het aantal treden, je wensenpakket, soort traprenovatie, repareren beschadigingen, gesloten of open traptreden.

Woon je in Warffum en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie met hout

Hout is eigenlijk altijd al het meest gekozen materiaal geweest als het gaat om traprenovatie in Warffum. Dit heeft verschillende redenen. Zo is het een materiaal dat relatief licht is, zeker als je het gaat vergelijken met bijvoorbeeld beton of metaal. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig te bewerken, waardoor de mogelijkheden bijna oneindig zijn. Doordat het hout makkelijk te behandelen en te verven is, is er altijd wel een kleur of uitstraling die bij jou past.

Wel vergt een houten trap iets meer onderhoud dan andere materialen. Denk hierbij aan een grondige behandeling met olie of lak om de 2-4 jaar, afhankelijk hoe de trap gebruikt wordt. Onverhoopt een beschadiging op de trap? Geen probleem in veel gevallen. Door de natuurlijke uitstraling met de nerven en noesten, zullen kleine beschadigen niet eens opvallen. Grotere beschadigingen zijn eenvoudig op te vullen en weer in dezelfde kleur te krijgen als de rest van de trap.

Een ander bijkomend voordeel van een traprenovatie in Warffum met hout is de akoestiek van de trap, het materiaal dempt het geluid namelijk relatief goed. Zeker als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld een metalen trap. Doordat het hout een natuurproduct is, kan het materiaal gaan werken. Het gevolg in dit geval is dat de trap, na de traprenovatie met hout, kan gaan kraken.

Woon jij in Warffum en wil jij je trap met hout laten bekleden? Dan kost je dat bij benadering €150,- per traptrede. De prijs voor een hele trap begint bij €2.000,-.

Meest gebruikte hout

Eiken trap

Bij een traprenovatie in Warffum kan een eiken trap gekozen worden voor zowel een landelijk als een modern interieur. Het geeft een heel warme uitstraling en wordt om die reden dan ook veel gekozen door mensen uit Warffum. Het is ook nog eens erg stevig en duurzaam materiaal, waardoor de trap voor langere tijd mooi zal blijven. Door de verschillende afwerkingen die mogelijk zijn, kun je een eiken trap helemaal naar jouw wensen samenstellen. De eiken trap kan geolied, gebeitst, vernist of geverfd worden. Wanneer je de natuurlijke uitstraling van het materiaal wilt bewaren, kun je het beste kiezen om de trap te (laten) behandelen met transparant materiaal. Deze hebben namelijk geen of weinig invloed op de uitstraling van de eiken trap. Wanneer je kiest om de trap te verven, zijn de mogelijkheden en uitstralingen bijna eindeloos. Je kunt de trap na het verven wel het beste nog voorzien van een vernislaag voor een nog betere bescherming en duurzaamheid.

Beuken trap

Een beuken trap kun je alleen maar als trap binnenshuis gebruiken, voor buiten is dit materiaal niet geschikt. Bij een traprenovatie in Warffum voor binnen heb je hierbij wel direct één van de meest stevige en duurzame houtsoorten te pakken. Een ander groot voordeel is dat het hout splintervrij is. Je kunt dus ongestoord op blote voeten of sokken de trap oplopen, zonder je druk te hoeven maken over eventuele splinters. Vaak wordt het hout voor de beuken trap gestoomd voordat dit gebruikt kan worden. Dit zorgt voor een bijna lichtroze kleur van het materiaal. Het beuken is één van de duurdere materiaalsoorten waaruit je kunt kiezen voor een houten trap, maar door de duurzaamheid zul je wel vele jaren lang plezier hebben van de trap. Ook voor de beuken trap geldt dat deze te behandelen is met olie, beits of een vernislaag om de duurzaamheid nog verder te vergroten. Een bijpassende leuning zal de trap helemaal afmaken en zorgen voor een mooi eindresultaat.

Ben je je oude trap zat en wil je deze laten renoveren?

Door offertes te vergelijken kan je veel besparen

Traprenovatie met laminaat

Dat veel mensen laminaat gebruiken voor op de vloer, dat is algemeen bekend. Maar ook steeds meer mensen in Warffum kiezen voor laminaat bij de traprenovatie. En dat is niet zo gek, als je ziet wat voor voordelen het laminaat heeft ten opzicht van bijvoorbeeld het hout. Het grote voordeel van laminaat ten opzichte van echt hout, is de prijs. Laminaat zal normaal gesproken een stuk goedkoper zijn. Ook kun je de vloer die je in de hal of woonkamer doortrekken naar je trap, door op die manier meer eenheid te creëren in je huis.

Tegenwoordig wordt het laminaat al zo gemaakt dat sommige soorten al bijna niet meer van echt hout te onderscheiden zijn. Mocht je voor de traprenovatie in Warffum nu helemaal een andere richting op willen dan een natuurlijke uitstraling, laminaat is veel verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een hoogglans witte uitvoering of zelfs specifieke kleuren of motieven. Het laminaat voor de traprenovatie in Warffum is daarnaast eenvoudig schoon te houden en zal minder snel zichtbaar slijten dan hout. Hout zal bijvoorbeeld om een bepaalde tijd weer opnieuw behandeld moeten worden, terwijl dit bij het laminaat niet nodig is. Wel is het zo dat hout van nature een fijne warme uitstraling heeft. Het laminaat zal hier enigszins in de buurt komen, maar toch zal het nooit dezelfde uitstraling krijgen als het massieve hout.

Ben jij nou zoek naar een voordelige trap, die naast duurzaam ook nog eens heel eenvoudig in het onderhoud is? Dan kun je bij Trappen-ploeg terecht voor een traprenovatie met laminaat. De vakmensen uit ons netwerk helpen je graag met het maken van de juiste keuze en dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs. Wanneer je ons contactformulier invult, zul je zo snel als mogelijk in contact komen met één van deze vakmensen uit Warffum en een geheel vrijblijvende prijsopgave ontvangen.

Je trap met laminaat laten bekleden door specialisten uit Warffum en omgeving kost ongeveer €125,- per trede. Voor een complete trap kom je dan op €1.600,-.

Soorten laminaat

HPL

Tijdens je zoektocht naar de verschillende mogelijkheden voor traprenovatie in Warffum, ben je vast het HPL al tegengekomen. HPL is een afkorting voor High Pressure Laminate. Deze naam heeft het materiaal te danken aan de manier van produceren. Tijdens het productieproces worden verschillende lagen die onder zeer hoge druk, vandaar de naam, samengeperst worden tot één plaat. Deze laminaatplaat is ontzettend stevig en kan ook beter tegen vocht dan bijvoorbeeld hout. Hier door is het materiaal ideaal om goed te onderhouden. Regelmatig afnemen met een lichtvochtige doek en de platen zullen als nieuw blijven. Daarbij hoeft het HPL ook niet behandeld te worden met olie of beits.

De HPL laminaatplaten van tegenwoordig kunnen al zo gemaakt worden dat deze al bijna niet meer te onderscheiden zijn van echt hout. Het HPL zal in de praktijk wel iets duurder zijn dan het gewone laminaat, maar daar krijg je wel een heel stevig materiaal voor terug dat tegen een stootje kan.

CPL

CPL is een vergelijkbaar materiaal als HPL. CPL staat voor Continously Pressure Laminate en wordt op een rol geproduceerd. Het is in het productieproces minder bewerkelijk dan bijvoorbeeld het HPL. Om die reden is het CPL ook iets goedkoper. Door het productieproces verliest het materiaal wel iets aan sterkte, maar dit blijft vergelijkbaar met CPL. Dus er ontstaat een stevig materiaal dat goed tegen een stootje kan en ideaal is voor jouw traprenovatie in Warffum. Net als met de meeste andere laminaatsoorten, is het CPL onderhoudsarm. Af en toe een lichtvochtige doek over het materiaal zorgt ervoor dat het er als nieuw uit blijft zien.

In tegenstelling tot echt hout, hoeft het laminaat niet bewerkt te worden met olie of beits. Het materiaal is namelijk van zichzelf al behandeld en beschermt tegen bijvoorbeeld krassen en vlekken. Door een legering van aluminium is de toplaag ook nog eens antislip, dus daar hoef je je ook al niet druk over te maken na de traprenovatie in Warffum.

Wat doen we nog meer?

Wij plaatsen niet alleen allerhande soorten nieuwe trappen. Ook bij al jouw andere trapgerelateerde klussen staan we voor je klaar. Onze experts steken graag hun handen uit de mouwen om jou te helpen met:

witte trap

Woon je in Warffum en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie PVC


Een veel gekozen optie voor traprenovatie in %Pplaats% is PVC. Polyvinylchloride, oftewel PVC, is één van de meest voordelige opties als het aankomt op traprenovatie. Ondanks de lage prijs, komen veel van de eigenschappen overeen met de eigenschappen van het laminaat. Enkel de stevigheid zal iets minder zijn en de kans op krassen is groter. Daartegenover staat dat het een ontzettend duurzaam materiaal is. Door de behandeling in het productieproces ben je er van verzekerd dat er geen verkleuring op zal treden. Ook in het onderhoud is PVC niet veeleisend. Het kan met een vochtige doek afgenomen worden, maar je zou er ook eenvoudig met een stofzuiger overheen kunnen. Als de trap eenmaal klaar is, heb je hier vrijwel geen omkijken meer naar. Nabehandeling, zoals bijvoorbeeld bij hout, is niet nodig. Een ander voordeel is de geluiddempende eigenschap van het materiaal. PVC absorbeert als het ware het geluid, waardoor je niet of nauwelijks zult horen als er iemand op de trap loopt.

Het PVC is in vrijwel ieder denkbare kleur te verkrijgen. Van een natuurlijke houtlook tot effen kleuren en andere motieven. Er zal voor jou in Warffum dus altijd iets naar jouw smaak te kiezen zijn. Mocht je na een tijdje toch genoeg hebben van je trap en zou je deze weer opnieuw willen (laten) renoveren, dan kun je het materiaal inleveren voor recycling. Ook nog eens goed voor het milieu dus.

Trapexperts in Warffum geven aan dat het bekleden met PVC bij een open trap ongeveer €140,-  per tree kost. Voor een hele trap betaal je gemiddeld €1.850,-.

Traprenovatie tapijt

Een optie die tegenwoordig minder wordt gekozen voor traprenovatie in Warffum, is het renoveren met tapijt. Toch heeft het tapijt als materiaal voor de trap nog een groot aantal voordelen. Het materiaal is zacht, waardoor het prettig is om ook met blote voeten of op sokken overheen te lopen. Normaal gesproken zal het materiaal ook warmer zijn dan bijvoorbeeld laminaat of hout. Zeker in de winter is dat wel zo fijn. Door de samenstelling van het materiaal, is het ook nog een stroef materiaal. Je kunt dus niet zomaar uitglijden op de trap, wat bij andere materialen wel een hoger risico is. Bij traprenovatie in Warffum wordt vaak gekozen voor een niet al te laag polig tapijt. Dit heeft voornamelijk een praktische rekenen. De naden en overgangen in de hoeken zullen hierdoor beter weggewerkt kunnen worden, waardoor het uiteindelijk een mooier eindresultaat geeft.

Het materiaal is ook nog eens geluiddempend. Dus ook wanneer je op schoenen de trap oploopt, zal het geluid minimaal zijn. Een nadeel is dat vlekken relatief moeilijk tot niet te verwijderen zijn. Zorg dus dat de kans op vlekken minimaal is, door bijvoorbeeld niet met schoenen de trap op te lopen.
De mogelijkheden qua kleur en uitstraling zijn enorm. Er is dus altijd wel een soort tapijt dat bij jouw wensen en bij de rest van jouw interieur aansluit. Benieuwd naar de mogelijkheden voor traprenovatie in Warffum? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een specialist uit Warffum die jou kan helpen met het maken van de juiste keuzes.

Tapijt is één van de voordeligere manieren om je trap te bekleden. Aanbieders uit de omgeving Warffum vragen gemiddeld €135,- per traptrede. De prijs voor een hele trap begint rond de €1.700,-.

Nog meer traprenovatie mogelijkheden voor in Warffum

Traprenovatie vinyl

Eén van de meest eenvoudige materialen om zelf aan te brengen voor de traprenovatie in Warffum, is vinyl. Het grote voordeel van een traprenovatie met vinyl is dat eenvoudig om maat te maken is. Nadat het zorgvuldig is opgemeten en uitgetekend, kan het vinyl met een scherp hobbymes eenvoudig om maat gesneden worden.

Een nadeel van een traprenovatie met vinyl, is dat het materiaal niet zo kras- en stootbestendig is als bijvoorbeeld laminaat of hout. Verder is het wel een ontzettend duurzaam materiaal dat in het onderhoud ook eenvoudig bij te houden is. Met bijvoorbeeld een vochtige doek kan de trap eenvoudig schoongehouden worden. Het vinyl dat voor de traprenovatie in Warffum wordt gebruikt heeft al een specifieke afwerking, waardoor de trap anti-slip is. Vanaf het moment dat de het vinyl op de trap zit, heb je er, naast het schoonmaken, vrijwel geen omkijken meer naar.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld hout, is bij het vinyl een nabewerking niet nodig. Wanneer je op zoek bent naar een trap die voor langere tijd mooi blijft, dan is het vinyl zeker een goed optie. Een vinyltrap is relatief eenvoudig zelf aan te brengen, maar wil je hier toch graag hulp bij hebben? Dan kun je contact opnemen middels het contactformulier. Een ervaren vakman uit Warffum helpt je graag verder met je vragen.

Als je in Warffum een trap met vinyl wil laten bekleden dan begint dat bij €139,50 per traptrede. Renovatie van de hele trap begint bij een bedrag van €1.950,-.

Traprenovatie Blauwstaal

Een parel die nog niet is opgepikt door het grote publiek, zo mag je blauwstaal bijna wel noemen. Een industriële uitstraling is tegenwoordig helemaal in. Robuuste meubelen met veel metaal zijn niet meer weg te denken uit de meeste huizen. Een traprenovatie in Warffum met blauwstaal sluit helemaal aan op deze stijl. Het materiaal heeft een unieke uitstraling dat door het productieproces de blauwachtige, bijna zwarte kleur krijgt.

Het staal wordt voorzien van speciale oliën nadat het warmgewalst is. Het materiaal is qua uitstraling dan ook onmogelijk direct met een ander materiaal te vergelijken. Het enige nadeel is dat het qua verschillende opties vrij beperkt is. Door te combineren of bijvoorbeeld alleen de overzettrede te voorzien van het blauwstaal kan er alsnog een persoonlijke touch aan gegeven worden aan de traprenovatie in Warffum. Blauwstaal wordt in Warffum veelal gecombineerd met andere (natuurlijke) materialen zoals leer en hout.

Een traprenovatie met blauwstaal zorgt ervoor dat jouw trap een echte eyecatcher in je huis zal worden, die je niet zomaar bij iemand anders zult zien. Ben jij nou benieuwd wat de mogelijkheden voor jou om zo’n unieke trap te laten plaatsen? Neem via het contactformulier geheel vrijblijvend contact op en wij gaan direct voor je aan de slag.

Ben je je oude trap zat en wil je deze laten renoveren?

Door offertes te vergelijken kan je veel besparen

De voordelen van Trappen-ploeg.nl

Goed en volledig advies

Een grote dosis ervaring

Verbluffend einresultaat

Jij hoeft niets te doen

Alles wordt opgeruimd

Het kan vaak in 1 dag

Traprenovatie linoleum

De naam linoleum doet wellicht anders vermoeden, maar het is een volledig natuurlijk product. Een combinatie van lijnzaadolie, hars, kalk en natuurlijke pigmenten zorgen uiteindelijk voor het materiaal dat gebruikt kan worden voor traprenovatie in Warffum met linoleum. Het eindproduct linoleum is op veel punten te vergelijken met PVC en vinyl. Een trap die bekleed wordt tijdens een traprenovatie in Warffum met linoleum heeft een geluiddempende werking. Dus ook met het traplopen met schoenen zal weinig tot geen geluid geven. Ook is het materiaal eenvoudig schoon te houden. Eén goed schoonmaakbeurt per jaar is vaak al voldoende. Al kun je tussendoor natuurlijk ook eenvoudig met een vochtige doek en/of stofzuiger de trap schoonmaken.

Ook voor mensen met een allergie is het linoleum een ideale optie. Door de antibacteriële werking, zullen beestjes als huismijt niet in de trap gaan zitten. Om die reden wordt dit materiaal ook veelvuldig gebruikt in medische gebouwen, waaronder ziekenhuizen.

Net als PVC en Vinyl, is ook linoleum in ontzettend veel kleuren en patronen te verkrijgen. Er zal dus altijd wel iets tussen zitten, waar jij blij van wordt. In de meest gevallen is een traprenovatie in Warffum met linoleum al binnen één dag te realiseren. De specialisten uit het netwerk van Trappen-ploeg.nl gaan graag voor je aan de slag.

Traprenovatie betonlook

Betonlook is een look waarvan heel veel interieurontwerpers een glimlach op hun gezicht krijgen. De kleuren van de trap zijn redelijk neutraal, maar hebben toch een geheel eigen stijl. Op die manier is het ideaal te combineren in verschillende interieurs. Traprenovatie in Warffum met betonlook zal in de praktijk het beste aansluiten in een interieur met een moderne en industriële uitstraling, maar is dus ook met andere stijlen goed te combineren. Door de specifieke betonuitstraling is het materiaal in veel gevallen in slechts twee kleuren te verkrijgen: lichtgrijs en antraciet.

Een nadeel van echt beton, is dat het materiaal niet alleen koud kan ogen, maar het in veel gevallen ook letterlijk koud aanvoelt. Met de betonlook houd je wel dezelfde uitstraling, maar heb je wel het voordeel van een trap met een aangename temperatuur. Het materiaal is eenvoudig in het onderhoud en kan makkelijk schoongemaakt worden. Je hoeft bijvoorbeeld geen echt onderhoud te plegen, zoals je bijvoorbeeld bij een houten trap wel zou moeten doen voor een duurzaam gebruik. Het materiaal is daarnaast ook nog eens ontzettend slijtvast en voorzien van antislip.

Ben je dus op zoek naar een duurzame en veilige trap met een unieke uitstraling? Dan is een traprenovatie in Warffum met betonlook echt iets voor jou. Zonder twijfel zal jouw trap dé eyecatcher van je huis worden.

Woon je in Warffum en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

beoordeling

“Vanwege onze kinderen wilden we onze trappen veiliger maken. De specialist van Trappen-ploeg raadde ons antislip profielen aan. Dat was een geweldige tip. Nu laat ik mijn kinderen weer met een gerust hart los in huis.”

A. Kirpenstein

mevr review

“Wij hebben onlangs onze traptreden laten bekleden met tapijt. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben gevonden. Vakwerk voor een zacht prijsje, daar krijg je nooit genoeg van. Ik kom zeker nog eens terug.”

F. Wigman

klant

“Bij de meeste trapbedrijven zijn de prijzen zo hoog, daar schrok ik gewoon een beetje van. De vakman die ik via jullie heb gevonden doet daar niet aan mee. Alles voor een mooie prijs, ook de bekleding. Toch een stukje service.”

S. Ouwerkerk

De voordelen van traprenovatie in Warffum

Traprenovatie maakt je hal veel mooier.

Gerenoveerde trappen zijn veiliger

Sommige trapbekleding dempt geluid goed

Een mooie trap maakt je huis meer waard

Traprenovatie marmerlook

Marmer heeft een uitstraling van luxe. Er zullen weinig mensen in Warffum zijn die kunnen zeggen dat ze een echte marmeren trap in huis hebben. Naast dat er een behoorlijk prijskaartje aan marmer hangt, is het ook nog eens een heel bewerkelijk materiaal. Als de trap eenmaal staat, zal de trap ook nog eens erg veel onderhoud vragen om dezelfde glanzende en luxe uitstraling te behouden. Wel dezelfde uitstraling als marmer, maar niet die vervelende nadelen? Dan is een traprenovatie met marmerlook echt iets voor jou. De uitstraling is nagenoeg hetzelfde, alleen is het betaalbaarder en makkelijker te verwerken. Het marmer is een vrij koud materiaal.

Wanneer je kiest voor de marmerlook, zal dit veel warmer ogen en ook warme zijn dan het echt marmer. Door een antislip bewerking van het materiaal hoef je je geen zorgen te maken wanneer je op sokken de trap op loopt. Je kunt er voor kiezen om de marmerlook alleen toe te passen op de overzettredes, maar ook de complete trap in marmerlook is mogelijk. Ideaal te combineren dus met andere materialen en kleuren. Of dacht je aan verlichting? Op die manier zul je een trap krijgen die helemaal naar jouw wensen geplaatst kan worden.

Traprenovatie met stootborden

Stootborden zijn de opstaande gedeeltes van de trap. Wanneer je een open trap hebt, zul je dus ook geen stootborden hebben. De stootborden zorgen voor extra stevigheid in de trap en houden het stof en vuil uit de treden. Je kunt er voor kiezen om de trap in zijn geheel en in dezelfde stijl af te laten werken door bijvoorbeeld het zelfde laminaat te gebruik voor de stootborden als voor de overzettreden. Dit geeft een gevoel van eenheid.
Wil je de trap juist iets speelser hebben, dan kun je voor verschillende opties kiezen voor de stootborden. Voor een rustig effect, kun je bijvoorbeeld houtlook overzettreden gebruiken en een effen kleur stootbord. Ook kun je voor traprenovatie met stootborden kiezen voor iets totaal anders. Wat dacht je van bijvoorbeeld titanium stootborden? Deze geven een extra stoere uitstraling en passen perfect in een industrieel interieur. Of een krijtbord stootbord. Je kunt daarbij zelf creatief aan de slag gaan om zo je persoonlijk touch te geven aan de trap.

Ook kun je twee verschillende kleuren met elkaar combineren. Bij de hout of houtlook trappen zal dit iets minder voor de hand liggend zijn, maar bij bijvoorbeeld betonlooktrappen kunnen het lichtgrijs en antraciet perfect met elkaar gecombineerd worden. Neem voor advies en de mogelijkheden voor traprenovatie in Warffum contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Woon je in Warffum en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie sisal

Sisal is een volledig natuurlijk product dat gemaakt is van natuurvezels. De vezels die hiervoor gebruikt worden komen van de Agave plant. Het materiaal is 100% biologisch afbreekbaar en dus een zeer milieuvriendelijke keuze voor de traprenovatie in Warffum. Naast het feit dat een traprenovatie met sisal een milieuvriendelijke keuze is, is heeft het materiaal nog een groot aantal voordelen. Het is een stevig en ruw materiaal. Het heeft dus geen extra behandeling nodig om antislip te worden. Dit kan door sommigen ook direct als nadeel gezien worden.

Het materiaal is vrij ruw en dat kan als onprettig worden ervaren wanneer je er met blote voeten overheen loopt. Dat is dus wel goed om van te voren na te gaan, voordat je kiest voor een traprenovatie met sisal. Een ander voordeel is dat sisal antistatisch is en ook nog eens goed isolerend is. Een erg persoonlijke mening is de uitstraling van het sisal. Sisal heeft een heel natuurlijke uitstraling. Sommigen vind dit erg mooi en anderen vinden dit juist weer helemaal niet mooi. Sisal is een milieuvriendelijke en duurzame keuze, maar je moet van te voren wel goed nagaan wat je van het materiaal vindt, dit is namelijk erg persoonlijk.

Een specialist uit Warffum bespreekt graag de mogelijkheden met jou. Hiervoor hoef enkel, geheel vrijblijvend, het contactformulier in te vullen.

Traprenovatie open trap

Traprenovatie van een open trap is in veel gevallen makkelijker dan een gesloten trap. Er hoeft hierbij geen rekening gehouden worden met de stootborden. Minder tijd dat nodig is voor de renovatie, minder materiaal en dus zal een open trap ook voordeliger uitvallen om te renoveren. Doordat je als het ware door de trap heen kunt kijken, zal deze meer opgaan in het interieur. Ook kun je niet ‘spelen’ met de stootborden door hier een andere kleur voor te kiezen. Het is dus belangrijk goed na te denken over de uitstraling die je wilt meegeven aan de trap. Wil je dit juist strak en rustig hebben? Of is een trap met een natuurlijk uitstraling juist meer iets voor jou?

Ook zijn er tussen de verschillende materialen grote verschillen in kwaliteit, uitstraling, onderhoud en prijs. Een massieve houten trap is kwalitatief zeer goed, maar is in verhouding vrij duur en vergt veel onderhoud. PVC of vinyl is een stuk goedkoper, maar is kwalitatief ook weer iets minder dan bijvoorbeeld hout. Een expert kan je helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Hiervoor kun je eenvoudig contact opnemen via het contactformulier bij op de website. Wij brengen jouw in contact met een specialist uit Warffum om de mogelijkheden te kunnen bespreken.