Bespaar tot wel 40%!

Traprenovatie binnen 1 dag - voor elk budget

In heel Nederland actief

Traprenovatie in Voorburg

Wil jij een nieuwe trap geplaatst hebben of wil je graag een bestaande trap renoveren in Voorburg, wij helpen jou op weg de gewenste uitstraling te creëren. Wij hebben een landelijk netwerk van vakmannen door het hele land. Wij hanteren de scherpste prijzen en leveren de mooiste en veiligste trappen van Nederland. Onze netwerk heeft specialisten in Voorburg met veel kennis over vele materialen en stoffen om te kunnen voldoen aan jouw wens. Of het nu gaat om een egale of wilde look, een kwaliteit trap is bij ons altijd mogelijk.

Mocht je nog niet zeker weten welke trap jij graag zou willen, dan kun je eens gaan kijken naar alle mogelijkheden op onze website. Het is ook mogelijk om in overleg te gaan met een van onze specialisten. Wij bieden veel mogelijkheid in soorten materiaal, vorm en locatie van de trap. De afwerking van de trap nemen wij ook geheel onder beheer, zo kun je kiezen tussen verscheidene soorten bekleding en armleuningen. Misschien wil je graag antislip strepen op jouw trap, geen verzoek is te gek voor Trappen-Ploeg. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen, renoveren of stofferen van trappen. Geef jouw wensen aan ons door en wij sturen je gratis een volledige prijsopgave op.

Heel Nederland

Trappen-ploeg heeft in de loop der tijd een groot landelijk netwerk van vakmensen opgebouwd. Hierdoor is er ook een vakman voor jou in Voorburg. Als je ons contactformulier invult, brengen wij je in contact met de beste specialisten uit Voorburg. Via hen zul je een aanbod op maat ontvangen met een zeer scherpe prijs.

Traprenovatie in één dag

Ben je op zoek naar een nieuwe trap? Wil je je huidige trap renoveren of opnieuw laten bekleden in Voorburg? Binnen een dag krijg je van ons reactie op een aanvraag. Je kunt ons bellen via 088 – 11 55 661 of ons offerteformulier invullen. Wij gaan kijken naar de ligging van de trap, er wordt gekeken naar de beste aanpak voor de renovatie. Binnen een dag heb je een reactie van de mogelijkheden. Dit betekent dat er altijd nog de mogelijkheid is om de offertes te vergelijken en een keuze te maken.

Nadat er akkoord is gegeven wordt er een afspraak gemaakt om een specialist langs te laten komen. Eerst neemt hij jouw wensen nog eens door, zodat jullie gegarandeerd op één lijn zitten. Vervolgens wordt er gekeken naar eventuele restauratie mocht dit het geval zijn, hij kijkt naar de trap of deze nog veilig is. Dan wordt er gekeken naar het materiaal van de vloer, er wordt besproken welk materiaal hier het beste bij past. Zelfs als je de nieuwe trap op een compleet andere plek wilt plaatsen is dit geen probleem voor ons. Onze ervaren klussers zijn bekend met alle soorten en vormen trappen. Je bent gegarandeerd van een snelle, ervaren en informatieve vakman.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Traprenovatie Voorburg - prijzen

Elke nieuwe trap of renovatie brengt weer een ander kostenplaatje met zich mee. De prijzen zijn ontzettend afhankelijk van jouw situatie. Ook wordt er onderscheid gemaakt van soort trap, de kosten van een wenteltrap zijn bijvoorbeeld verschillend van de kosten van een recht omhooglopende trap. Daarnaast verschilt de prijs per gebruikte materiaalsoort. Het renoveren van de trap zal zo’n 1 à 2 dagen in beslag nemen, afhankelijk van de klus. Ook extra afwerkingen kunnen de prijs doen stijgen. Eventuele antislip toevoegingen of verlichting en trapleuningen komen ook met een prijskaartje. Een rechte trap, met zo’n 13 à 14 traptreden heeft een gemiddelde prijs tussen de €800,- en €1.000,-. Dit is inclusief materiaal en plaatsen en betreft de ‘rechte’ trap, maar kan dus ook duurder uitvallen in verband met extra toevoegingen en afwerkingen. Onze specialisten renoveren naast standaard trappen, trappen met verscheidene materialen en vormen.

Over het algemeen komt een gemiddelde traprenovatie uit op een prijs tussen de €1.300,- à €3.200,-. Om een inzicht te krijgen in de mogelijkheden van een traprenovatie in Voorburg en de bijbehorende kosten kun je geheel vrijblijvend ons contact formulier invullen. Wij brengen je graag in contact met een vakman in Voorburg. Een offerte aanvragen is voor jou een perfecte manier om de wensen af te stemmen met de mogelijkheden.

Materiaal

 • Blauwstaal
 • Eiken
 • Laminaat
 • Linoleum
 • Pvc
 • Sisal trapstoffering
 • Tapijt trapstoffering
Geluiddempend

 • X
 • X
 • ✓✓
 • ✓✓
Duurzaam

 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓
Prijsindicatie

 • € 249,-
 • € 159,95
 • € 119,95
 • € 139,50
 • € 139,50
 • € 139,50
 • € 129,95

De traprenovatieprijs hierboven is per overzettrede, inclusief plaatsing en btw. Een trap heeft meestal 13 treden.
Er zijn bepaalde factoren die invloed op de traprenovatie prijs hebben zoals vorm van de trap, het aantal treden, je wensenpakket, soort traprenovatie, repareren beschadigingen, gesloten of open traptreden.

Woon je in Voorburg en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie met hout

Trappen vindt je in alle vormen en maten, toch blijft hout het meest populair in Voorburg. Hout is het meest gebruikte materiaal voor een trap en dat is natuurlijk niet zonder reden. Een houten trap staat enorm stevig en past enorm goed in houten interieur. Houten trappen passen goed in huishoudens met houten meubilair, maar ook in contrast met nieuwere moderne woningen. De ene houten trap is de ander niet, door het verschil in houtsoort blijft jouw trap een uniek exemplaar. Houten trappen hebben meer onderhoud nodig dan metalen of betonnen trappen. Wij raden aan om elke twee à drie jaar de trap opnieuw in de lak te zetten.

Net zoals elk materiaal kan hout ook beschadigen, door de nerfstructuren van het hout valt dit echter niet snel op. Mocht het wel ernstig beschadigt zijn dan renoveren wij dit uiteraard. Wij werken voornamelijk met houtsoorten als vuren, grenen, mahonie, essen, merbau, iroko, berken, esdoorn, eiken en beuken. Het soort hout dat gebruikt wordt ligt uiteraard aan het besluit van jou. In overleg met de specialist wordt gekeken naar de mogelijkheden voor jouw trap.

Woon jij in Voorburg en wil jij je trap met hout laten bekleden? Dan kost je dat bij benadering €150,- per traptrede. De prijs voor een hele trap begint bij €2.000,-.

Meest gebruikte hout

Beuken trap

Beukenhout is goed te bewerken met zowel de hand als machine. Doordat beukenhout weinig versplintering heeft, is het zeer geschikt om rechte lijnen en strakke vlakken mee af te werken. Het is sterk en consistent, dat maakt het een uitstekende keuze voor meubilair of constructies als trappen. Het hout heeft een eenvoudig, rustige houttekening. Het hout zal niet afleiden maar rustig de ruimte verreiken. Beukenhout is de houtsoort die gebruikt wordt voor speelgoed, dit omdat deze niet versplintert. Het hout is niet geschikt buitenshuis, maar maakt een ideaal materiaal voor een binnentrap. Beukenhout verwerken wij bij Trappen-Ploeg in Voorburg op verschillende manieren. Zo kun je ervoor kiezen om de trap te laten beitsen, zodat de trap een sterke beschermlaag krijgt. Maar het is ook mogelijk deze te vernissen of in de lak te zetten. Onze specialisten in Voorburg helpen je graag bij het renoveren van een stevige, duurzame beukentrap.

Eiken trap

Eikenhout wordt veel gebruikt omdat dit een heel harde houtsoort is. Het is duurzaam en kan jarenlang mee zonder slijtage te vertonen. Wat vooral opvalt met eikenhout zijn de zichtbare nerven in het hout. Er zijn verscheidene soorten eiken (zomer, Amerikaans, steen en winter bijvoorbeeld) met ieder weer variatie in de kleur. Dit maakt mogelijk dat elk interieur wel een soort eikenhout heeft die er bij past. Een eiken houten trap geeft een sfeervolle en warme uitstraling. Daarnaast is eikenhout erg geschikt om buiten gebruikt te worden. Een combinatie van eikenhout binnen en buiten kan zorgen voor een natuurlijke overgang van buiten naar binnen. Eikenhout heeft veel onderhoudsmogelijkheden. Zo kun je een eiken trap vernissen, verven, oliën of beitsen. Een eikentrap is dus veel inzetbaar. Naast dat een eiken trap vele mogelijkheden bied, is het erg duurzaam. Allround de ideale keuze voor in jouw woning.

Ben je je oude trap zat en wil je deze laten renoveren?

Door offertes te vergelijken kan je veel besparen

Traprenovatie met laminaat

Laminaat zien we veelal gebruikt worden als vloermateriaal, maar steeds meer mensen gebruiken laminaat nu ook voor de trap. In Voorburg ontvangen wij veel verzoeken voor laminaattrappen, dit heeft te maken met de vele voordelen. Laminaat is goedkoper dan vele andere materialen en bij een renovatie van jouw bestaande trap is deze vaak binnen een dag gelegd. Een laminaten trap is prachtig te combineren met een gelijke vloer. Je kunt de trap laten overvloeien door hetzelfde soort laminaat te gebruiken als in de woonkamer en deze door te trekken tot aan de trap. In Voorburg werken wij met verschillende kleuren en uitvoeringen van laminaat. Dit maakt veel opties mogelijk, zo kun je kiezen voor een lichte houtkleur maar ook voor prachtig zwart laminaat, wat beide een warme sfeer geeft.

Bij Trappen-Ploeg heb je keuze uit gigantisch veel kleuren en soorten laminaat. Laminaat heeft minder onderhoud nodig dan hout, het slijt minder snel zichtbaar en is gemakkelijk schoon te houden. Een laminaten trap is de goedkope en duurzame oplossing in jouw huis. Als nadeel is een trap van deze materiaal niet opvallend maar vrij simpel. Zo heeft hout als eiken of beuken van zichzelf een warmere uitstraling waarbij laminaat zijn best doet om dit na te bootsen. Laminaat is gemakkelijk op maat te maken voor jouw trapframe. Dat maakt dat naast duurzaam, het materiaal goedkoop is om te bewerken.

Laminaat is super makkelijk te plaatsen op een bestaande trap en wij bieden dan ook de mogelijkheid jouw trap te renoveren. Het biedt stevigheid, stabiliteit en is moeilijk te onderscheiden van hout. Laminaat is gemakkelijk zelf te plaatsen, maar voor het beste resultaat laat je het doen door één van onze vakmensen in Voorburg. Vul ons contactformulier in, dan komen wij zo snel mogelijk in contact en ontvang je een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan met jou om de0020tafel en plaatsen de perfecte trap die bij jou past.

Je trap met laminaat laten bekleden door specialisten uit Voorburg en omgeving kost ongeveer €125,- per trede. Voor een complete trap kom je dan op €1.600,-.

Soorten laminaat

HPL

Het gebruik van laminaat biedt veel voordelen maar er zijn ook veel opties voor dit materiaal. Eén daarvan is HPL. HPL is een afkorting voor High Pressure Laminate, dat wil zeggen dat dit laminaat onder hoge druk is samengeperst. Bij de productie van dit laminaat worden meerdere beschermlagen bij een temperatuur van tot wel 200 graden Celsius samengevoegd tot de perfecte laminaatplaat. Deze lagen zijn verstevigd met hars waardoor de plaat uiterst stevig is en goed tegen vocht kan. Deze laminaatplaat is makkelijk schoon te maken, zo hoeft er maar een doekje overheen gehaald te worden en de plaat is weer als nieuw. Een HPL plaat heeft verder geen olie of beits meer nodig als beschermlaag omdat deze in de productie al is toegevoegd. Een HPL plaat kan ook voorzien worden van een antislip laag. HPL platen zullen duurder uitvallen dan tegenhanger CPL, maar voor de stevigheid die HPL biedt is dit zeker een overweging.

CPL

CPL lijkt enorm veel op HPL. CPL staat voor Continously Pressure Laminate en wordt op rol gefabriceerd. Het wordt op grote schaal geproduceerd, dit is terug te zien in de prijs. Doordat het op de rol geproduceerd wordt is het minder bewerkelijk. CPL is goedkoper dan HPL, maar verliest door het productieproces wel sterkte. Dit verlies is echter niet aanzienlijk en het materiaal blijft ideaal voor jouw traprenovatie. CPL is dus bijna net zo sterk als HPL, maar een stuk goedkoper. De samenstelling van CPL bestaat ook uit lagen kunststof die samengeperst zijn. De toplaag is echter dunner maar is evenals een HPL plaat gemakkelijk schoon te houden. Voor een CPL plaat is geen extra olie of beits nodig als beschermlaag, dit is in de productie aan de lagen toegevoegd. De plaat is dus beschermt tegen krassen en vlekken. Mochten er kringen ontstaan in de plaat, zijn deze gemakkelijk te verwijderen door met een doek de plaat te boenen. Via Trappen-Ploeg Voorburg ontvang je de beste prijzen voor CPL en HPL.

Wat doen we nog meer?

Wij plaatsen niet alleen allerhande soorten nieuwe trappen. Ook bij al jouw andere trapgerelateerde klussen staan we voor je klaar. Onze experts steken graag hun handen uit de mouwen om jou te helpen met:

witte trap

Woon je in Voorburg en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie tapijt

Tapijtenbekleding op jouw trap biedt gigantisch veel mogelijkheden. Tapijt is niet heel populair in Voorburg maar biedt veel voordelen. Zo maakt deze trap geen geluid en is hij lekker zacht. Ook kun je er een bekraste trap mee bedekken zonder de gehele trap te vervangen. Tapijt kan op verscheidene manieren gelegd worden. Zo leggen wij veel volledig gestoffeerde trappen. Hierbij zijn alle traptreden volledig bedekt met tapijt. Dit is de meest voorkomende tapijten trap, maar een ander alternatief is een traploper-effect. Door tapijt te plaatsen maar de zijkanten vrij te laten creëer je een stijlvolle trap. Door een withouten trap te plaatsen met zwart tapijt bijvoorbeeld ontstaat er een beeldschoon contrast in de trap. In kleur en uitstraling is er dus keuze genoeg als het om tapijten trappen gaat. Er is altijd wel een soort en kleur tapijt dat aansluit op jouw wensen.

Tapijten trappen zijn zeer aangenaam in koude periodes, doordat deze altijd warmer aanvoelen dan een kille houten trap. Onze specialisten maken veelal gebruik van tapijt met een hoge pooldichtheid, dit zorgt ervoor dat de naden en overgangen mooi weggewerkt worden. Een trap met tapijten laag is naast dat het mooi oogt ook geluiddempend. Zelfs met schoenen aan maakt deze trap nagenoeg geen geluid. Het nadeel van tapijt is dat vlekken lastig te verwijderen zijn, behandel het tapijt daarom netjes en voorkom knoeien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor renovatie in Voorburg? Neem contact met ons op en wij regelen een specialist die jou helpt beslissen.

Tapijt is één van de voordeligere manieren om je trap te bekleden. Aanbieders uit de omgeving Voorburg vragen gemiddeld €135,- per traptrede. De prijs voor een hele trap begint rond de €1.700,-.

Traprenovatie PVC


Polyvinylchloride vloeren, oftewel PVC, zijn erg populair. Het is de beste vloer voor vloerverwarming en daarnaast is PVC geluiddempend wat het ideaal maakt voor de binnentrap. PVC is goedkoop en heeft veel van de eigenschappen van laminaat, zo is het enorm duurzaam en verkleurt het niet. PVC is zo populair geworden door de bewerkbaarheid en isolatie. Het materiaal is gemakkelijk te bewerken wat lastige vormen mogelijk maakt. PVC kan in veel verschillende kleuren geleverd worden. Onze specialisten in Voorburg hebben gegarandeerd een kleur en vorm die bij jou past voor jouw traprenovatie. Wij zijn altijd erg enthousiast wanneer klanten kiezen voor een PVC renovatie. Omdat PVC dus makkelijk te bewerken valt, biedt dit ruimte voor veel mooie creaties.

Onze experts gaan samen met jouw ideeën brainstormen voor een uniek en verzorgde traprenovatie. Wij ontvangen veel positieve reacties in Voorburg van tevreden klanten die blij zijn met hun nieuwe PVC trap. Het is geluiddempend en beschikbaar in mooie houtkleuren. Ook het onderhoud is gemakkelijk bij PVC platen, het is simpel schoon te houden met een natte doek of stofzuiger. Verdere nabehandeling is niet nodig met PVC waar dit met hout wel het geval is. PVC valt na afloop ook te recyclen, wat weer goed is voor het milieu.

Trapexperts in Voorburg geven aan dat het bekleden met PVC bij een open trap ongeveer €140,-  per tree kost. Voor een hele trap betaal je gemiddeld €1.850,-.

Nog meer traprenovatie mogelijkheden voor in Voorburg

Traprenovatie vinyl

Vinyl wordt veel gebruikt door particulieren. De gemiddelde klusser uit Voorburg kan met vinyl overweg. Het is eenvoudig zelf aan te brengen. Het is gemakkelijk op maat te maken en kan overal geplaatst worden. Vinyl is een goedkope overweging voor het renoveren van jouw trap. In Voorburg hebben wij specialisten die overweg kunnen met vinyl in verschillende bewerkingen van de stof. Zo maken wij gebruik van vinyl in tegels, stroken en als afwerking. Een vinyl trap is gemakkelijk te leggen voor een doorsnee klusser doordat de stof simpel te snijden is met een stanleymes. Het nadeel is wel dat dit materiaal niet erg kras- en stootbestendig is. Wel is het erg duurzaam materiaal dat ook eenvoudig schoon te houden is. Simpelweg een vochtige doek erover en het is weer schoon.

Onze vakmannen gebruiken vinyl met een specifieke afwerking waardoor deze standaard al antislip is. Een vinyltrap heeft geen nabewerking nodig, wat bij hout wel het geval is. Vinyl blijft lang mooi en is relatief gemakkelijk zelf aan te brengen maar gaat nog vaak mis. Onze specialisten garanderen je van een goed resultaat. Mocht je advies of hulp willen bij het plaatsen of renoveren van een vinyl trap, neem dan contact op met onze deskundigen via ons contactformulier. Onze vakmannen uit Voorburg helpen je graag met het maken van een keuze.

Als je in Voorburg een trap met vinyl wil laten bekleden dan begint dat bij €139,50 per traptrede. Renovatie van de hele trap begint bij een bedrag van €1.950,-.

Traprenovatie Blauwstaal

Blauwstaal is in Voorburg nog niet aangeslagen, maar het stijgt steeds meer in vraag door de unieke uitstraling dat het biedt. De bijzondere kleur en bewerking maakt blauwstaal lastig te combineren met iets soortgelijk. Het maakt de stijgende opkomst van robuuste meubelen wel compleet. Het materiaal past geweldig in een industriële stijl. Tegenwoordig is de industriële uitstraling erg gewild in Voorburg. Het materiaal is zo uniek door het productieproces waar het in de natuur gerijpt wordt om vervolgens in de olie gedoopt te worden. Hierdoor ontstaat een prachtige blauw, bijna zwarte kleur. Door de speciale kleur van het materiaal is het lastig te vergelijken met een ander materiaal. Het is zeer geschikt als opvallende oogvanger bij binnenkomst.

Omdat het nog niet populair is in Voorburg garanderen wij dat het een gespreksonderwerp wordt bij jou thuis. Het materiaal is te combineren met natuurlijke materialen zoals leer en hout. Blauwstaal is prachtig te combineren met witgeverfde muren, omdat het contrast hier sterk naar voren komt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor zo’n unieke trap of afwerking? Neem contact op met ons via het contactformulier en wij houden vrijblijvend contact. De specialisten in Voorburg gaan direct voor jou aan de slag.

Ben je je oude trap zat en wil je deze laten renoveren?

Door offertes te vergelijken kan je veel besparen

De voordelen van Trappen-ploeg.nl

Goed en volledig advies

Een grote dosis ervaring

Verbluffend einresultaat

Jij hoeft niets te doen

Alles wordt opgeruimd

Het kan vaak in 1 dag

Traprenovatie betonlook

Een betonlook creëert een kille, rustige uitstraling. Door de neutrale look valt het veel te combineren met verschillende interieurs. Veel interieurontwerpers vinden het daarom erg fijn om met een betonlook te werken. Traprenovatie in Voorburg met betonlook sluit in de praktijk goed aan met een modern interieur. De betonlook is in slechts twee kleuren te verkrijgen: lichtgrijs en antraciet. In tegenstelling tot echt beton voelt een betonlook niet koud aan. Zo behoud je wel de beton uitstraling en voelt de trap aangenaam. Viezigheid valt snel op bij een trap met betonlook, maar dit is geen probleem. Het materiaal is makkelijk schoon te maken en is eenvoudig in onderhoud.

Er wordt tegenwoordig steeds meer naar betonlook trap gevraagd omdat deze erg tijdloos oogt. Het voordeel van de betonlook is de kracht van het materiaal. Het kan goed tegen een stootje en is ook buiten te gebruiken. Onze traprenovaties met betonlook zijn slijtvast en voorzien van antislip. Een traprenovatie in Voorburg met betonlook realiseren? Neem contact op met ons via ons contactformulier. Wij laten een vakman ter plaatse komen die jou op weg helpt.

Enthousiast geworden over de betonlook? Vul ons contactformulier in en wij zorgen dat je, geheel vrijblijvend, in contact komt met de specialisten uit ons netwerk.

Traprenovatie linoleum

In Voorburg gebruiken we ook linoleum voor traprenovatie. Linoleum bestaat uit lijnzaadolie, hars en natuurlijke pigmenten. Het is een volledig natuurlijk product en is ideaal te gebruiken voor traprenovatie of vloer. Linoleum werkt geluiddempend en dus zeer geschikt als trapmateriaal. Het is gemakkelijk te onderhouden met een simpele schoonmaakbeurt. Eén schoonmaakbeurt per jaar is al voldoende, let er wel op dat er geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt worden. De lijnolie wordt anders verwijderd, een essentieel onderdeel van het linoleum. Met een natte doek en stofzuiger is de trap weer als nieuw.

Voor mensen met allergie is een linoleum afwerking zeer geschikt. Door de antibacteriële werking zullen beestjes niet in de trap gaan zitten. Linoleum wordt daarom ook veel gebruikt in medische gebouwen. Linoleum is evenals PVC en vinyl in verschillende kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Ook is linoleum relatief goedkoop. Als je duurzaamheid en hygiëne belangrijk vindt dan is linoleum een ideale keuze voor jou. Het materiaal is kleurvast, 100% natuurlijk en anti-allergeen. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Linoleum voor een traprenovatie in Voorburg kun je contact opnemen met ons via ons contactformulier. Een traprenovatie met linoleum valt binnen één dag te realiseren en onze specialisten uit het netwerk van Trappen-ploeg gaan graag voor jou aan de slag.

Woon je in Voorburg en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

beoordeling

“Onze trap was oud en versleten en kraakte nogal. Daarom besloten een nieuwe te laten plaatsen. Via Trappen Ploeg kregen we een mooie offerte toegestuurd. De trap staat inmiddels en is een hele verbetering.”

A. Boudewijns

mevr review

“Vanwege de ongewone maten van onze woning hadden wij een trap op maat nodig. Gelukkig bleek dat voor de specialisten van Trappen-ploeg geen probleem. Samen kwamen we tot een passend ontwerp. Het resultaat mag er zijn.”

F. Martel

klant

“Had een offerte aangevraagd voor een open steektrap voor in mijn nieuwe woning. De vakman die ik via jullie te pakken kreeg was super kundig en heeft ons uitstekend geholpen. Alles mooi afgewerkt ook, top!”

S. Feenstra

De voordelen van traprenovatie in Voorburg

Traprenovatie maakt je hal veel mooier.

Gerenoveerde trappen zijn veiliger

Sommige trapbekleding dempt geluid goed

Een mooie trap maakt je huis meer waard

Stootborden

Stootborden zijn de platen tussen de traptreden van jouw trap. Als je een open trap hebt, heb je geen stootborden. Door stootborden krijgt je extra stevigheid en houd je stof en vuil tegen dat je daardoor gemakkelijk kunt stofzuigen. Stootborden laten veel keuzes en stijlen voor jou open. Zo kun je stootborden toevoegen van hetzelfde materiaal als jouw trap, of kun je juist voor een ander materiaal gaan om zo een speelsere uitstraling te krijgen. Er valt hier veel met kleuren te spelen. Bij ieder interieur passen weer andere stootborden. Zo kun je onder andere kiezen uit laminaat, PVC of titanium.

De specialisten in Voorburg kunnen ook persoonlijke stootborden plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor stootborden van krijtbord. Hier kun je zelf creatieve teksten of leuzen op schrijven. Het is zelfs mogelijk om twee kleuren met elkaar te combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos met stootborden. Je kan zelf bedenken wat voor stootborden je wilt hebben, maar je kan ook altijd een vakman via Trappen-Ploeg inschakelen die jou helpt en informeert bij het renoveren van jouw trap. Om in contact te komen met onze experts kun je ons contactformulier invullen, dan hebben wij vrijblijvend contact.

Traprenovatie marmerlook

Marmer wordt sinds de klassieke oudheid gebruikt voor de beeldhouwkunst en heeft een uitstraling van luxe. Weinig inwoners in Voorburg hebben een marmeren trap in huis. Dit komt vooral door het behoorlijke prijskaartje dat aan marmer vastzit. Daarnaast ben je veel tijd kwijt aan onderhoud om dezelfde glans en luxe te behouden. Nu hebben onze specialisten de mogelijkheid om toch dezelfde uitstraling als marmer te bieden zonder alle vervelende nadelen met gevolg. Wij bieden een traprenovatie in Voorburg met marmerlook. De uitstraling is vrijwel hetzelfde, alleen is deze betaalbaarder en makkelijker te verwerken.

De marmerlook trap is minder koud aan de voeten dan een gehele marmeren trap. En door het toevoegen van antislip bewerkingen kun je de trap veilig met sokken betreden. Een marmerlook trap is gemakkelijk te verwerken, wat verscheidene uiterlijke aanpassing mogelijk maakt. Zo kunnen er lichten in de trap verwerkt worden, of patronen toegevoegd worden. Doordat weinig inwoners in Voorburg een trap met marmerlook hebben, sta je garant van een unieke en oog vangende constructie. Wil jij één van de exclusieve bezitters zijn van een trap met marmerlook? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier en laat je informeren over de mogelijkheden door één van onze specialisten.

Woon je in Voorburg en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie sisal

Sisal is een natuurlijk product, het heeft een grove structuur en gaat lang mee. Sisal bestaat uit natuurvezels, vezels afkomstig van de agave plant. De tropische vezel wordt naast vloerbedekking gebruikt voor onder andere touw en borstels. De vezels zijn biologisch afbreekbaar en dus een milieuvriendelijke keuze voor jouw traprenovatie. Sisal is verkrijgbaar in mooie natuurtinten waardoor jouw trap een luxe uitstraling geeft. Doordat sisal erg ruw is, is het niet nodig om deze antislip te maken. Dat is het materiaal uit zichzelf al. Ook werkt sisal antistatisch en goed isolerend. Het materiaal spreekt niet iedereen aan. De natuurlijke uitstraling kan vrij robuust overkomen door de harde vezels. Ook krijg je vochtplekken lastig uit de bekleding. Het toevoegen van sisal stoorborden maakt je trap helemaal compleet.

Een met sisal bekleedde trap valt niet in een stijl te categoriseren. Wel is de stof een milieuvriendelijke en duurzame keuze. De meningen over sisal zijn verdeeld. Zelf weten of sisal geschikt is voor jouw traprenovatie in Voorburg? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij houden vrijblijvend contact en maken een afspraak om bij jou op bezoek te komen zodat er inzicht wordt verkregen in jouw wensen en kan uiteindelijk jouw droomtrap worden verwezenlijkt.

Traprenovatie open trap

Wil je graag jouw bestaande open trap laten renoveren? Een traprenovatie in Voorburg is zo gepiept. Dat kan met onze specialisten uit Voorburg bij Trappen-Ploeg. Een renovatie van een open trap is de manier om jouw huis opnieuw te stijlen. Er hoeft geen rekening gehouden worden met stootborden wat tijd en materiaal scheelt. Het renoveren van een open trap zal dus voordeliger uitvallen. Een gehele nieuwe trap aanschaffen is bij ons niet nodig, het is natuurlijk wel een optie. Door het renoveren van jouw trap behoud de trap zijn plaats in het interieur. Wil je juist een nieuwe oogvanger creëren dan kan dat ook door ons. Er is keuze in allerlei verschillende materialen zoals PVC, laminaat of blauwstaal met ieder zijn voordelen.

Naast de materialen zijn er ook veelzijdige keuzes in bekleding voor de traptreden. Zo is traptredebekleding te onderscheiden in twee categorieën: enkelzijdig aan de boven- en achterzijde, maar ook dubbelzijdig waarbij de trede rondom wordt bekleed. Heb je al een idee hoe jouw trap er uit moet komen te zien of tast je nog in het duister, in beide gevallen kun je gebruik maken van ons contactformulier en brengen wij jou in contact met een specialist uit Voorburg om de mogelijkheden te bespreken.