Bespaar tot wel 40%!

Traprenovatie binnen 1 dag - voor elk budget

In heel Nederland actief

Traprenovatie in Sneek

Een trap is een item dat veel mensen uit Sneek niet direct zullen aanpakken bij het opknappen van het huis. Het staat bekend als een grote en lastige klus, waardoor het vaak links blijft liggen. Zelf doen kan inderdaad lastig zijn, maar wij van Trappen-ploeg helpen je graag om in contact te komen met één van de specialisten uit Sneek uit ons uitgebreide netwerk. Heb je er wel eens bij nagedacht dat een ondeugdelijke trap voor onveilige situaties kan zorgen? Een trap renovatie zorgt ervoor dat de trap naast veilig ook nog eens een totaal andere uitstraling krijgt. Je zult er versteld van staan wat voor een verschil een gerenoveerde trap maakt in het aanzicht van je woonkamer of hal.

Door de vele mogelijkheden en afwerkingen is er altijd wel een optie die jou aanspreekt en bij jou en je interieur past. Veel renovaties kunnen al binnen één dag gerealiseerd worden, dus de overlast die het project met zich mee brengt zal minimaal zijn voor jou. En dat allemaal ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs en geplaatst door een ervaren vakman. Hij of zij kan je allereerst helpen met het maken van de juiste keuzes en vervolgens uiteraard ook bij de uitvoering van de traprenovatie in Sneek.

Heel Nederland

Trappen-ploeg heeft in de loop der tijd een groot landelijk netwerk van vakmensen opgebouwd. Hierdoor is er ook een vakman voor jou in Sneek. Als je ons contactformulier invult, brengen wij je in contact met de beste specialisten uit Sneek. Via hen zul je een aanbod op maat ontvangen met een zeer scherpe prijs.

Traprenovatie in één dag

Het meest gehoorde argument om de trap te laten voor wat ie is, is dat veel mensen denken dat het een grote en langdurige klus is. Fout! In de meeste gevallen kan de traprenovatie in één dag afgerond worden. De overlast voor jou zal dus minimaal zijn en dat zonder echt breek- en hakwerk. Nadat je het contactformulier voor de traprenovatie in Sneek hebt ingevuld, gaan wij direct voor je aan de slag. Binnen ons opgebouwde netwerk door heel Nederland, zal er altijd een geschikte specialist bij jou in de buurt zijn voor de traprenovatie in Sneek. Deze persoon zal de mogelijkheden met jou bespreken en bekijken wat de mogelijkheden zijn op basis van jouw wensen.

Weet je nog niet precies wat wilt? Dan kun je via deze specialist ook advies krijgen. Zodra alles rond is gemaakt, kan er begonnen worden met de voorbereidingen. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat is in dit geval ook echt zo. Door de goede voorbereidingen kan het echte renoveren van de trap heel snel en de meeste gevallen is de traprenovatie in één dag zelfs al klaar. Kies voor de door jouw gewenste materialen en uitstraling en voor je het weet kun jij genieten van een trap die er weer uitziet als nieuw.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Traprenovatie Sneek - prijzen

Een traprenovatie in Sneek is maatwerk en iedere trap is weer anders. Het is dus onmogelijk om prijzen te geven voor bepaalde situaties. Wel kunnen er natuurlijk indicaties gegeven worden, maar mocht je echt een prijs willen weten, dan raden wij aan om dit via een specialist aan te vragen.
Uitgaande van een trap met 13/14 treden, zonder een bocht en bekleed met laminaat, zal dit uitkomen op een prijs grofweg tussen de €800,- en €1.000,-. De prijs zal veranderen zodra er meer opties toegevoegd worden. Een bocht of bochten hebben een flinke invloed op de prijs. En ook het materiaal is daarin natuurlijk erg belangrijk. Ook extra opties als antislip strips, trapmatten, verlichting of trapleuningen kunnen zorgen voor een hogere prijs. Gemiddeld genomen zal een traprenovatie uitkomen tussen de €1.000,- en €2.500,-. Dat is dus een gemiddelde van alle trappen, ook met bochten en extra opties.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden bij jouw trap en jouw wensen, kun je het beste een offerte opvragen bij een specialist. Trappen-ploeg helpt je graag om in contact te komen met zo’n specialist. Vul ons contactformulier in en wij gaan, geheel vrijblijvend, op zoek naar een specialist bij jouw in de buurt van Sneek.

Materiaal

 • Blauwstaal
 • Eiken
 • Laminaat
 • Linoleum
 • Pvc
 • Sisal trapstoffering
 • Tapijt trapstoffering
Geluiddempend

 • X
 • X
 • ✓✓
 • ✓✓
Duurzaam

 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓✓
 • ✓✓
Prijsindicatie

 • € 249,-
 • € 159,95
 • € 119,95
 • € 139,50
 • € 139,50
 • € 139,50
 • € 129,95

De traprenovatieprijs hierboven is per overzettrede, inclusief plaatsing en btw. Een trap heeft meestal 13 treden.
Er zijn bepaalde factoren die invloed op de traprenovatie prijs hebben zoals vorm van de trap, het aantal treden, je wensenpakket, soort traprenovatie, repareren beschadigingen, gesloten of open traptreden.

Woon je in Sneek en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie met hout

Voor een traprenovatie in Sneek wordt sinds jaar en dag het meest gekozen voor hout. Ondanks dat er tegenwoordig veel alternatieven zijn, blijft hout kwalitatief nog steeds boven de alternatieven staan. Het enige nadeel is een houten trap wel enig onderhoud vergt. Afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik van de trap, zal deze om de paar jaar opnieuw bewerkt moeten worden. Denk hierbij aan het oliën of beitsen. Op die manier behoud je de kwaliteit van je trap. Ook bij een traprenovatie met hout eenvoudig de trap in een kleur naar wens verven. Er zijn zelfs speciale verfsoorten voor trappen die extra sterk zijn en over antislip beschikken.

Door de natuurlijke uitstraling zullen kleine beschadigingen niet zo opvallen. De grotere beschadigingen zijn eenvoudig op te vullen en weer gelijk te trekken qua kleur met de rest van de trap. Een nadeel van het natuurlijke materiaal kan zijn dat het hout kan gaan werken, met een krakende trap als gevolg. Na de traprenovatie in Sneek naar hout zal ook de akoestiek een stuk beter worden. Ten opzichte van bijvoorbeeld een metalen trap, geeft een trap na een traprenovatie met hout een stuk minder geluid als je er overheen loopt. De vinyl soorten zullen daarbij nog meer geluid dempen en dus ook stiller zijn.

Veel gekozen soorten voor een traprenovatie in Sneek zijn eiken en beuken.

Woon jij in Sneek en wil jij je trap met hout laten bekleden? Dan kost je dat bij benadering €150,- per traptrede. De prijs voor een hele trap begint bij €2.000,-.

Meest gebruikte hout

Beuken trap

Wanneer je kiest voor een traprenovatie in Sneek in beuken, is de kans groot dat het hout uit Europa of zelfs uit Nederland zelf komt. Het beukenhout staat bekend om de strakke structuren. Ook voor de traprenovatie in beuken geldt dat er verschillende opties mogelijk zijn. Wil je een rustige trap of staat de trap in en kleinere ruimte, dan kun je het beste kiezen voor lichtere kleur. Wil je juist een iets sprekendere trap, dan zou het rood beuken een goede optie zijn. Door de iets donkere kleur, zal de trap meer in het oog springen. Ook voor het beuken geldt dat je deze het beste kunt voorbehandelen, om zo de levensduur te verlengen. Het is wel belangrijk dat dit ook bijgehouden wordt iedere zoveel jaar om de kwaliteit te behouden. Kies ervoor om alleen de opzettreden in beukenhouten te plaatsen of om ook de stootrand mee te nemen.

Eiken trap

Eikenhout is een veel gekozen houtsoort voor traprenovatie in Sneek. Door de veelzijdigheid en de kwaliteit ben je verzekerd van een trap waar je nog jaren plezier van zult hebben. Het eikenhout heeft een natuurlijke uitstraling en kan in verschillende tinten geleverd worden. Je kunt hierbij dicht bij het oorspronkelijke hout blijven, maar bijvoorbeeld ook gaan voor eikenhout met een grijze tint of juist een veel donkerdere afwerking. Op die manier is er altijd een kleur die jij mooi vind en die aansluit op de rest van het interieur. Dat laatste mag zeker niet onderschat worden, zeker niet als de trap in de woonkamer staat. Door de trap om een bepaalde tijd te behandelen met olie of beits, zal de trap er weer als nieuw uitzien en voor jaren goed zijn. Dit in tegenstelling tot bepaalde laminaat of vinyl soorten, waarbij slijtage sneller optreed en ook niet te voorkomen en behandelen is.

Ben je je oude trap zat en wil je deze laten renoveren?

Door offertes te vergelijken kan je veel besparen

Traprenovatie met laminaat

Tegenwoordig wordt voor een traprenovatie in Sneek veel gekozen voor een afwerking met laminaat. Geen heel gekke ontwikkeling als je ziet wat de mogelijkheden voor laminaat zijn en wat de voordelen zijn. Misschien wel het belangrijkste punt waarom veel mensen uit Sneek kiezen voor een traprenovatie met laminaat, is de prijs. De prijs voor traprenovatie met laminaat ligt namelijk een stuk lager dan de prijs voor een renovatie met hout. En toch is het laminaat van tegenwoordig in sommige gevallen al bijna niet meer onderscheiden van echt hout. Naast de laminaatsoorten met de natuurlijke uitstraling van hout, zijn er ontzettend veel andere kleuren en motieven waaruit gekozen kan worden. De kans is dan ook niet zo heel groot dat er geen geschikt laminaat voor jou tussen zit.

Een ander groot voordeel van een traprenovatie met laminaat is het onderhoud. Bij een houten trap zul je om de zoveel tijd de hele trap moeten onderhouden, om deze echt mooi te houden. Bij het laminaat is dat in de meeste gevallen niet nodig en heb je er, naast af en toe een schoonmaakbeurt, geen omkijken naar. Het laminaat is een duurzaam product en zal ook zeker voor langere tijd mooi blijven. Het materiaal zelf zal wel iets minder sterk zijn het massieve hout, maar de uitstraling van het laminaat zal nagenoeg hetzelfde zijn.

Ook kun je het laminaat dat je bijvoorbeeld in de woonkamer of hal hebt liggen, doortrekken in de trap. Dit geeft een rustig resultaat en je krijgt geen materialen en kleuren die niet matchen met elkaar. Wanneer je kiest voor een traprenovatie met laminaat, dan krijg een degelijke en duurzame trap die in vele kleren en uitvoeringen te verkrijgen is. En dat allemaal tegen een zeer gunstige prijs. Benieuwd wat wij voor jouw trap kunnen betekenen? De specialisten uit het netwerk van Trappen-ploeg helpen je graag verder. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. Kost je hooguit een paar minuten en het is geheel vrijblijvend.

Je trap met laminaat laten bekleden door specialisten uit Sneek en omgeving kost ongeveer €125,- per trede. Voor een complete trap kom je dan op €1.600,-.

Soorten laminaat

HPL

Een laminaatsoort dat uitermate geschikt is voor de traprenovatie in Sneek, is het HPL. HPL staat voor High Pressure Laminate. De naam verraadt het al enigszins, maar deze laminaatsoort wordt geproduceerd door verschillende lagen met zeer hoge druk op elkaar te persen. Op die manier ontstaat er een ontzettend stevige laminaatplank. Naast de stevigheid, is het materiaal door de samenstelling ook nog eens beter bestand tegen vocht dan hout of het normale laminaat. Dit is vooral erg handig met het schoonmaken. Regelmatig afnemen met een vochtige doek en je trap blijft er als nieuw uitzien. Net als het gewone laminaat is HPL ook in verschillende soorten uitvoeringen te verkrijgen. Onder meer soorten die op het oog precies hetzelfde zijn als massief hout. Wel goed om te weten is dat HPL wel iets duurder zal uitvallen dan normaal laminaat. Daar staat dan wel weer tegenover dat je een laminaat krijgt dat steviger is en dus ook duurzamer zal zijn.

CPL

Een ander materiaal dat regelmatig voorbij komt bij de traprenovatie in Sneek, is CPL. Tot op zeker hoogte vergelijkbaar met HPL, het verschil hierin zit in het productieproces. Waar het productieproces van HPL vrij bewerkelijk is en dus langer duurt, gaat het produceren van CPL (Continously Pressure Laminate) een stuk sneller. De prijs van het CPL zal doorgaans dan ook lager liggen dan de prijs voor het HPL. Door het snellere productieproces zal het materiaal wel iets in kwaliteit inleveren, maar er blijft een stevige materiaal over dat uitstekend gebruikt kan worden voor de traprenovatie in Sneek. De andere positieve eigenschappen van de andere laminaatsoorten, heeft het CPL ook. Het is dus onderhoudsarm en kan eenvoudig schoongemaakt worden met bijvoorbeeld een vochtige doek. Een legering van aluminium zorgt ervoor dat de toplaag antislip is en de plank aan de bovenkant dus minder glad is. De toplaag is ook bij het CPL te verkrijgen in verschillende kleuren en motieven. Keuze genoeg dus!

Wat doen we nog meer?

Wij plaatsen niet alleen allerhande soorten nieuwe trappen. Ook bij al jouw andere trapgerelateerde klussen staan we voor je klaar. Onze experts steken graag hun handen uit de mouwen om jou te helpen met:

witte trap

Woon je in Sneek en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie tapijt

Niet direct de meest gekozen optie tegenwoordig voor een traprenovatie in Sneek, maar ook een traprenovatie met tapijt is een optie. Het tapijt op een trap heeft een flink aantal voordelen. Het materiaal is zacht, ideaal dus als je veel met blote voeten of sokken de trap op loopt. Ook de temperatuur van het materiaal zal in veel gevallen aangenaam zijn. Tapijt staat er om bekend om warm te zijn en dat is zeker tijdens koudere dagen wel zo prettig.

Voor de traprenovatie met tapijt wordt vaak gekozen voor niet al te laag polig tapijt. Dit heeft een voornamelijk praktische reden. Bij een niet al te laag polig tapijt zullen de naden en hoeken namelijk veel beter en netter afgewerkt kunnen worden. Echt hoogpolig is dan ook weer niet aan te raden, maar dat heeft voornamelijk betrekking op het onderhoud en het schoonmaken van de trap. Tapijt is normaal gesproken een relatief stroef materiaal, waardoor je dus niet zomaar uit zult glijden. Wel zo handig voor op de trap natuurlijk. Het grote nadeel van tapijt is het onderhoud en slijtage. Vlekken en vocht gaan niet echt goed met het tapijt en kunnen lastig tot niet te verwijderen zijn. Ook zal er op de plaatsen waar veel gelopen wordt, slijtage kunnen ontstaan. De mate van slijtage is uiteraard afhankelijk van de intensiviteit van gebruik van de trap.

Tapijt is één van de voordeligere manieren om je trap te bekleden. Aanbieders uit de omgeving Sneek vragen gemiddeld €135,- per traptrede. De prijs voor een hele trap begint rond de €1.700,-.

Traprenovatie PVC


Een voordelige, maar toch duurzame keuze voor de traprenovatie in Sneek, is het PVC. PVC staat voor polyvinylchloride en is een voordelige opties als het gaat om traprenovatie. Om die reden is het ook een erg populair materiaal om te gebruiken voor een traprenovatie in Sneek. Veel van de eigenschappen van het PVC komen overeen met het laminaat. Het laminaat zal normaal gesproken massiever zijn, waardoor de stevigheid het grootste verschil is. De kans op blijvende schade, wanneer je iets zwaars laat vallen bijvoorbeeld, is wel groter. Maar normaal gesproken is een traprenovatie met PVC een trap die weer voor langere tijd mee kan gaan. Ook qua onderhoud vergt het PVC niet veel aandacht. Af en toe een vochtige doek en de trap is weer helemaal schoon. De trap kun je ook meenemen met het stofzuigen van de rest van huis, al zal dat niet hetzelfde resultaat geven als het afnemen met een vochtige doek.

Het PVC is een iets zachter materiaal, waardoor het een geluiddempende werking heeft. Ook wanneer je met schoenen aan de trap op loopt zal het geluid hierbij minimaal zijn. Wanneer je na een tijdje uitgekeken bent op je trap en weer toe bent aan een nieuwe traprenovatie met PVC of een ander materiaal, dan is het PVC prima te recyclen. Het mag niet als een verrassing komen, maar ook het PVC is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen.

Trapexperts in Sneek geven aan dat het bekleden met PVC bij een open trap ongeveer €140,-  per tree kost. Voor een hele trap betaal je gemiddeld €1.850,-.

Nog meer traprenovatie mogelijkheden voor in Sneek

Traprenovatie vinyl

Een materiaal waar veel voor gekozen wordt wanneer je zelf aan de slag gaat met een traprenovatie, is vinyl. Vinyl is een materiaal dat vrij eenvoudig te behandelen is voor het plaatsen bij de traprenovatie in Sneek. Het is en blijft wel een ontzettend precies werkje, waarbij een millimeter afwijking bijvoorbeeld al kan zorgen voor een eindresultaat waar je niet tevreden mee bent. Het uitmeten, het uittekenen en het snijden moet allemaal met de grootst mogelijk precisie gebeuren. Aangeraden wordt dan ook om de traprenovatie in %plaatst% te laten uitvoeren door een specialist.

Qua materiaal is vinyl een duurzaam materiaal dat eenvoudig te onderhouden is. Een lichtvochtige doek is vaak al genoeg om de trap er weer als nieuw uit te laten zien. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hout, heb bij je een trap na de traprenovatie met vinyl vrijwel geen omkijken meer naar. Een eventueel nadeel ten opzichte van bijvoorbeeld hout of laminaat, is dat het materiaal iets gevoeliger is voor krassen en beschadigingen. Maar in de praktijk blijkt dat het gewoon een zeer duurzaam materiaal is waar je voor langere tijd van kunt genieten. Benieuwd wat de vakmensen via Trappen-ploeg voor jou kunnen betekenen? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij brengen je in contact met een specialist in de buurt van Sneek.

Als je in Sneek een trap met vinyl wil laten bekleden dan begint dat bij €139,50 per traptrede. Renovatie van de hele trap begint bij een bedrag van €1.950,-.

Traprenovatie Blauwstaal

Blauwstaal. De kans dat je hier nog nooit van hebt gehoord is vrij groot. Het is een relatief nieuw en onbekend materiaal dat ook uitermate geschikt is voor de traprenovatie in Sneek. Ben je op zoek naar iets niet alledaags en iets dat niet iedereen al heeft? Dan is een traprenovatie met blauwstaal zeker het overwegen waard. Tijdens het productieprocus wordt het staal warmgewalst, waarna er speciale oliën worden aangebracht op het materiaal. Hierdoor ontstaat een uniek materiaal dat qua kleur uiteenloopt van donkerblauw tot bijna zwart. Dit is ook meteen een nadeel: de mogelijkheden en kleuren zijn vrij beperkt. Als oplossing wordt vaak gekozen om het blauwstaal te combineren met andere materialen zoals leer of hout. Door die combinatie ontstaat er een unieke trap, die toch nog helemaal naar jouw wens gemaakt kan worden. Een echte eyecatcher voor in je huis!

Ook in het onderhoud vraagt het blauwstaal niet veel. Eenvoudig af te nemen met een vochtige doek en de trap is weer helemaal schoon.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken voor een traprenovatie met blauwstaal? De specialisten uit het netwerk van Trappen-ploeg bespreken de mogelijkheden graag met jou. Hiervoor hoef je alleen maar het contactformulier in te voelen en wij zorgen dat er contact gelegd gaat worden over de traprenovatie in Sneek.

Ben je je oude trap zat en wil je deze laten renoveren?

Door offertes te vergelijken kan je veel besparen

De voordelen van Trappen-ploeg.nl

Goed en volledig advies

Een grote dosis ervaring

Verbluffend einresultaat

Jij hoeft niets te doen

Alles wordt opgeruimd

Het kan vaak in 1 dag

Traprenovatie betonlook

Betonlook komt tegenwoordig steeds vaker terug in het interieur. Van tafels tot kasten en ook een traprenovatie met betonlook is dus ook mogelijk. Wellicht heb je het al eens voorbij zien komen in één van de interieur- of wonen programma’s op TV, daar is het al regelmatig voorbijkomen. De kleur van het betonlook, antraciet of lichtgrijs, zijn vrij neutraal en in vrijwel ieder interieur toe te passen. Het voordeel van de betonlook, ten opzichte van echt beton, is dat het een stuk warmer is. Beton heeft de eigenschap vaak kil te zijn en dat heeft de betonlook niet. Verder ziet de betonlook er exact zo uit als het ‘echte’ beton, dus wel de voordelen, maar niet het nadeel. Ook qua onderhoud is een trap na traprenovatie met betonlook eenvoudig bij te houden. Een vochtige doek zorgt er al voor dat het materiaal schoon wordt in de meeste gevallen. Daarnaast is een trap met betonlook ook nog eens slijtvast en daardoor dus ontzettend duurzaam. Bij normaal gebruik zul je vele jaren kunnen genieten van je traprenovatie in Sneek.

Enthousiast geworden over de betonlook? Vul ons contactformulier in en wij zorgen dat je, geheel vrijblijvend, in contact komt met de specialisten uit ons netwerk.

Traprenovatie linoleum

Hoewel de term misschien vrij chemisch en scheikundig overkomt, is het linoleum een materiaal dat volledig natuurlijk is. Lijnzaadolie, hars, kalk en natuurlijke pigmenten samen vormen voor het linoleum. Een milieubewuste en toch duurzame keuze voor de traprenovatie in Sneek. Los van het productieproces, is linoleum op vrijwel alle punten vergelijkbaar met PVC of vinyl. Het is wel belangrijk om op de dikte van het linoleum te letten. Wanneer je voor je traprenovatie met linoleum voor een te dunne versie kiest, is de kans op beschadigingen vele malen groter dan wanneer je kiest voor een iets dikker linoleum. Het materiaal zelf is niet waterbestendig, maar met een lichtvochtige doek of dweil kan de trap prima schoongehouden worden. Ook trekt het linoleum geen stof of vuil aan, waardoor het een ideaal materiaal is voor mensen met allergieën. Dit is ook de voornaamste reden dat linoleum in veel ziekenhuis wordt gebruikt.

Net als vrijwel alle andere mogelijkheden voor de traprenovatie in Sneek, is ook het linoleum in ontzettend veel verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Heb je een keuze kunnen maken voor jouw trap? Dan kan de traprenovatie met linoleum vaak al in één dag helemaal afgerond worden. En dat allemaal zonder hak- en breekwerk.

Woon je in Sneek en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

beoordeling

“Had een offerte aangevraagd voor een open steektrap voor in mijn nieuwe woning. De vakman die ik via jullie te pakken kreeg was super kundig en heeft ons uitstekend geholpen. Alles mooi afgewerkt ook, top!”

mevr review

“Onze trap maakte altijd aardig wat herrie. Vandaar dat we hem via trappen-ploeg.nl hebben laten isoleren. Voor een scherpe prijs is het geluid een stuk verminderd. Een geslaagde investering dus.”

F. Kalman

klant

“Wij hebben onlangs onze traptreden laten bekleden met tapijt. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben gevonden. Vakwerk voor een zacht prijsje, daar krijg je nooit genoeg van. Ik kom zeker nog eens terug.”

S. Verbeek

De voordelen van traprenovatie in Sneek

Traprenovatie maakt je hal veel mooier.

Gerenoveerde trappen zijn veiliger

Sommige trapbekleding dempt geluid goed

Een mooie trap maakt je huis meer waard

Stootborden

Een trap bestaat, grofweg gezien, uit twee onderdelen: de trede en het stootbord. De trede is het gedeelte waar je je voeten opzet en dus overheen loopt. Het stootbord is de opstaande rand die onder andere zorgt voor extra stevigheid en het weren van stof en vuil in de treden zelf. Heb je een open trap? Dan heb je geen stootborden, maar alleen maar treden. De stootborden is het gedeelte van de trap waar je in de praktijk het meeste tegen aan zult kijken. Een traprenovatie met stootborden is dan ook niet iets waar lichtzinnig over gedacht moet worden. Wil je juist rust creëren met de traprenovatie in Sneek, dan kies je voor lichte kleuren voor zowel het stootbord als de overzettrede.

Wil je juist een statement maken met je trap, dan zijn de mogelijkheden ongeveer eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stootbord gemaakt van blackboard. Leuk om zelf met krijt op te schrijven of tekenen. Maar ook een combinatie tussen een houten (of houtlook) overzettreden en een effen stootbord kan voor een heel mooi geheel zorgen. Twijfel je nu nog en wil je graag meer informatie? Een specialist uit het netwerk van Trappen-ploeg helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Jij hoeft hiervoor alleen maar het contactformulier in te vullen en wij zorgen voor het contact.

Traprenovatie marmerlook

Marmer zelf wordt vrijwel nooit gekozen voor een trap of een traprenovatie in Sneek. Er hangt namelijk een flink prijskaartje aan het marmer en ook qua behandeling en bewerkelijkheid vergt het marmer ontzettend veel. Met niet het juiste onderhoud, verliest het marmer de glans en zal uiteindelijk vervagen. Een goede oplossing om toch de uitstraling van het marmer te krijgen, is een traprenovatie met marmerlook. Een betaalbare optie met wel dezelfde uitstraling als echt marmer dus. Daarnaast is het marmer een materiaal met een kille uitstraling. De marmerlook zorgt voor iets warmere uitstraling, zonder de look en feel van het echte marmer te verliezen. Daarnaast is er antislip meegenomen in het productieproces, waardoor de trap een stroevere topplaat heeft. Wel zo handig als je op bijvoorbeeld sokken de trap op- of afloopt. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en kleuren.

De overzettrede donker en het stootbord licht? Of juist andersom? Ook als je de trap in zijn geheel in één kleur en uitstraling wilt hebben, is marmerlook een goede optie. De mogelijkheden zijn niet zo uitgebreid als bij bijvoorbeeld het laminaat of PVC, maar toch zijn er nog een flink aantal kleuren en soorten waar je uit kunt kiezen om tot een trap naar jouw smaak te komen.

Woon je in Sneek en wil je je trap laten renoveren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Traprenovatie sisal

Sisal is een volledig natuurlijk product dat gemaakt is van natuurvezels. De vezels die hiervoor gebruikt worden komen van de Agave plant. Het materiaal is 100% biologisch afbreekbaar en dus een zeer milieuvriendelijke keuze voor de traprenovatie in Sneek. Naast het feit dat een traprenovatie met sisal een milieuvriendelijke keuze is, heeft het materiaal nog een groot aantal voordelen. Het is een stevig en ruw materiaal. Het heeft dus geen extra behandeling nodig om antislip te worden. Dit kan door sommigen ook direct als nadeel gezien worden. Het materiaal is vrij ruw en dat kan als onprettig worden ervaren wanneer je er met blote voeten overheen loopt. Dat is dus wel goed om van te voren na te gaan, voordat je kiest voor een traprenovatie met sisal.

Een ander voordeel is dat sisal antistatisch is en ook nog eens goed isolerend is. Een erg persoonlijke mening is de uitstraling van het sisal. Sisal heeft een heel natuurlijke uitstraling. Sommigen vind dit erg mooi en anderen vinden dit juist weer helemaal niet mooi. Sisal is een milieuvriendelijke en duurzame keuze, maar je moet van te voren wel goed nagaan wat je van het materiaal vindt, dit is namelijk erg persoonlijk. Een specialist uit Sneek bespreekt graag de mogelijkheden met jou. Hiervoor hoef enkel, geheel vrijblijvend, het contactformulier in te vullen.

Traprenovatie open trap

Heb je een trap met alleen treden en geen stootborden? Dan heb je een open trap. Een traprenovatie met een open trap is ook prima te realiseren en aan te passen naar wens. De zichtbaarheid van een open trap is wel minder dan een dichte trap. Bij een dichte trap zul je in de praktijk het meest aankijken tegen de stootborden, maar bij een open trap ontbreken die. Dat is wel iets om rekening mee te houden in het uitzoeken van je nieuwe bekleding voor de traprenovatie van de open trap. De achtergrond van de trap zal een grote invloed hebben op de uiteindelijk uitstraling. Voor een open trap kun je, net als bij een dichte trap, kiezen uit verschillende materialen en verschillende uitvoeringen. Hout is nog steeds een erg populaire optie, maar voor een traprenovatie in Sneek kiezen ook steeds meer mensen voor materialen als laminaat of PVC. Voor deze laatste twee materiaalsoorten zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Van soorten die bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout tot heel specifieke kleuren en motieven.

Om alle mogelijkheden voor jouw trap te bekijken, kun je contact opnemen met één van de experts bij jou in de buurt. Wanneer je ons contact formulier zo compleet mogelijk invult, zorgen wij dat een specialist uit Sneek hier mee aan de slag gaat en contact met jou opneemt.