Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Open trap renoveren

Voor het opknappen en renoveren van jouw open trap ben je aan het juiste adres. De vakmannen binnen ons netwerk helpen jou graag met het realiseren van jouw droomtrap. De trap komt er weer als nieuw uit te zien door deze bijvoorbeeld te bekleden met laminaat of hout. Naast bekleden kun je er voor kiezen om de trap te laten stofferen met tapijt of overzettreden te laten plaatsen in allerlei materialen. De mogelijkheden voor jouw trap zijn eindeloos. Benieuwd naar de opties voor jouw trap? Vul ons contactformulier in en kom in contact met de beste vakmannen uit ons netwerk.

Wil jij besparen op het bewerken van jouw trap? Klik op de button en ontvang gratis een overzicht van de mogelijkheden.

Materiaalkeuze

Er zijn zo veel verschillende materialen om uit te kiezen voor de renovatie van jouw trap. Je kan de trap bekleden met onder andere laminaat of PVC. Dit materiaal is goed schoon te houden en gemakkelijk te bewerken. Misschien ben je op zoek naar een warm materiaal en kies je er liever voor om de trap te laten stofferen met tapijt. Tapijt heeft als voordeel dat dit nooit koud aanvoelt en geluiddempend werkt. Ieder materiaal heeft zijn voordelen. Wil je meer weten over de verschillende materialen voor jouw trap, neem contact op via ons contactformulier.

Open trap dichtmaken

Een renovatie bestaat niet alleen maar uit het vervangen van bestaand materiaal, het is ook mogelijk om jouw trap naar wens aan te passen. Zo kun je er voor kiezen om van jouw open trap een dichte trap te maken. Alhoewel dit extra kosten meebrengen, biedt dit een compleet nieuwe uitstraling vergeleken met de oude trap. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het dichtmaken van jouw open trap? Neem contact op via ons contactformulier en ontvang gratis advies en offertes van experts uit ons netwerk.

Doe-het-zelf

Een traprenovatie zelf uitvoeren is ook een optie. Het is niet noodzakelijk hier een specialist voor in te schakelen. Het voordeel van een expert is dat hij kennis en ervaring heeft voor het uitvoeren van een traprenovatie. Zelf de traprenovatie uitvoeren is goedkoper. Hoe je een trap moet renoveren kun je gemakkelijk opzoeken en nabootsen. Een specialist heeft de juiste apparatuur voor het beste resultaat. Maak een weloverwogen afweging voordat je besluit zelf te gaan renoveren. Door offertes aan te vragen kun je kijken hoeveel kosten je kunt besparen door zelf te renoveren.

Nadelen van stofferen

Het laten stofferen van jouw trap heeft vaak als reden dat dit warm aanvoelt. Het materiaal voelt aangenaam aan de voeten en biedt een warme uitstraling. Tapijt heeft echter ook zijn nadelen, zo kan het materiaal gaan slijten. Na een aantal jaar wordt zichtbaar waar de trap wordt belopen en waar niet. Daardoor begint het materiaal er minder mooi uit te zien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het stofferen van jouw trap? Of zou je graag advies ontvangen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

beoordeling

“Geen poespas, dat is Trappen-ploeg voor mij. Binnen 24 uur scherpe vrijblijvende offertes en snel contact met een lokale specialist. Die realiseerde voor mij een prachtige trap met onderkwart. Goed werk!”

mevr review

“Bij de meeste trapbedrijven zijn de prijzen zo hoog, daar schrok ik gewoon een beetje van. De vakman die ik via jullie heb gevonden doet daar niet aan mee. Alles voor een mooie prijs, ook de bekleding. Toch een stukje service.”

F. Teunissen

klant

“Wij hebben onlangs onze traptreden laten bekleden met tapijt. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben gevonden. Vakwerk voor een zacht prijsje, daar krijg je nooit genoeg van. Ik kom zeker nog eens terug.”

S. Mansveld

Vrijblijvende offertes aanvragen

Weet je al hoe je jouw trap wilt laten renoveren? Of wil je graag meer advies naar de mogelijkheden voor jouw trap, de vakmannen uit ons netwerk helpen je graag. De vakman beantwoord al jouw vragen over het bekleden of stofferen van jouw trap. Door met de expert om de tafel te gaan sta jij garant van het beste resultaat. Naast bekleden of stofferen kan de vakman overzettreden plaatsen of jouw open trap dichtmaken. Wil jij graag advies of ben je benieuwd naar de mogelijkheden met bijbehorende prijzen? Neem contact op via ons contactformulier en kom in contact met vakmannen binnen ons netwerk.

Prijzen

Voor het renoveren van een open trap valt geen vaste prijs te geven. De prijs van de traprenovatie hangt af van verschillende factoren. Welk materiaal wordt er gebruikt? Wil je jouw trap bekleden met laminaat, PVC of hout? Naast bekleden kun je jouw trap laten stofferen of overzettreden laten plaatsen. Extra opties zoals het dicht maken van een open trap, of het plaatsen van verlichting brengen ook prijzen met zich mee. Een andere factor van de prijs is de lengte van de trap. Ben jij benieuwd hoeveel jouw trap gaat kosten? Vul ons contactformulier in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes van specialisten binnen ons netwerk.