Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Gratis trappen offertes aanvragen

Trappen-ploeg levert jou vrijblijvend offertes aan van specialisten uit ons netwerk. Of het nu gaat om een trap renovatie of een onderdeel van jouw trap, ons netwerk bevat de beste vakmannen op gebied van trappen. Een trap is voor zowel woning als bedrijfspand een essentieel onderdeel van het gebouw. Zo moet deze veilig zijn en kan de trap een ware blikvanger zijn in huis. Vraag gratis en zonder ergens aan vast te zitten offertes aan via ons contactformulier. Zo ontvang jij een overzicht van vakmannen uit de regio en kun je de prijzen vergelijken.

✓ De offertes zijn gratis en zonder verplichtingen

✓ Kom in contact met de beste vakmannen uit de regio

✓ Ontvang een duidelijk overzicht van de kosten en mogelijkheden

Houten trappen

Een houten trap is in verschillende houtsoorten en ontwerpen te verkrijgen. Een houten trap staat enorm stevig en past goed bij houten interieur. Iedere houten trap is uniek door de verschillen in houtsoort en nerven. Wel hebben houten trappen meer onderhoud nodig dan bijvoorbeeld betonnen trappen. Houten trappen zijn goed te verzorgen door deze te laten vernissen, verven, oliën of beitsen. Houten trappen kun je goed beschermen door deze te bedekken met bekleding.

Betonnen trappen

Een betonlook heeft een kille, rustige uitstraling. Doordat een trap met betonlook heel neutraal oogt, valt het veel te combineren met verschillende interieurs. Betonlook is in twee kleuren te verkrijgen: lichtgrijs en antraciet. In tegenstelling tot echt beton voelt een betonlook trap niet koud aan. Je behoudt de beton uitstraling en de trap voelt aangenaam. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en is eenvoudig in onderhoud. Het kan goed tegen een stootje en is ook buiten te gebruiken.

Vloerbedekking

Op verscheidene ondergronden kan bekleding geplaatst worden. Bij trappen werkt dit ook in zijn voordeel, je kan zowel op een houten als betonnen trap vloerbekleding plaatsen. Het enorme voordeel van tapijt is dat dit een geluiddempende werking heeft. Ook is vloerbedekking ruw, waardoor dit goed fungeert als antislip. Vloerbedekking is op oneindig veel mogelijkheden toe te passen. Daarnaast werkt het materiaal erg isolerend.

beoordeling

“Vanwege de ongewone maten van onze woning hadden wij een trap op maat nodig. Gelukkig bleek dat voor de specialisten van Trappen-ploeg geen probleem. Samen kwamen we tot een passend ontwerp. Het resultaat mag er zijn.”

mevr review

“Had een offerte aangevraagd voor een open steektrap voor in mijn nieuwe woning. De vakman die ik via jullie te pakken kreeg was super kundig en heeft ons uitstekend geholpen. Alles mooi afgewerkt ook, top!”

F. Appelman

klant

“Onze trap maakte altijd aardig wat herrie. Vandaar dat we hem via trappen-ploeg.nl hebben laten isoleren. Voor een scherpe prijs is het geluid een stuk verminderd. Een geslaagde investering dus.”

S. Kisman

Gratis offertes aanvragen

Via ons contactformulier kun je in contact komen met experts vanuit de regio. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes die jou op de hoogte stellen van prijzen en mogelijkheden. Door verschillende vakmannen van prijs en kwaliteit te vergelijken krijg jij een overzicht met de beste keuzes. Wil jij een nieuwe trap laten plaatsen, of jouw huidige trap laten renoveren of bekleden? Vul dan ons contactformulier in om vandaag nog in contact te komen met de beste specialisten uit ons netwerk.