Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trapbekleding

Een trap opnieuw laten bekleden kan een geheel ander aanzicht geven aan een interieur, maar ook aan de trap. Verouderde trappen laat je er met bekleding weer als nieuw uit zien. Je hebt de mogelijkheid om je trap te voorzien van zowel harde als zachte stoffering.

Zachte trapbekleding

Bij zachte stoffering wordt meestal gebruik gemaakt van tapijt. Niet elk type tapijt is geschikt voor het bekleden van een trap. In ons assortiment beschikken wij echter over de beste kwalitatieve tapijten om jouw trap mee te stofferen. Tapijt is goedkoop, veilig (omdat je veel grip hebt) en werkt geluiddempend. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft het bekleden van je trap: laat bijvoorbeeld niet alleen de treden stofferen maar ook de zijkanten. Ook zijn bij ons alle mogelijke kleuren en patronen mogelijk voor je tapijt.

Harde trapbekleding

Bij een harde aankleding kun je denken aan materialen als laminaat, linoleum, PVC en rubber. Laminaat is een stijlvol materiaal dat tevens zeer krasbestendig is. Dankzij onze antislip strips is het ook nog eens vrijwel onmogelijk om uit te glijden op traptreden van laminaat. Linoleum is een sterk natuurlijk product en dus niet schadelijk voor het milieu. Er ontstaan bovendien niet snel slijtageplekken of beschadigingen op linoleum. PVC is een soort kunststof dat eveneens goed bestand is tegen slijtage en het is ook nog goedkoop in aanschaf. Bovendien is het geluiddempend en verkrijgbaar in zowel een hout- als een betonlook.

kluswebsite logo

Rubber is het meest brandveilig van de eerder genoemde materialen. Ook is rubber net als linoleum en PVC goed bestand tegen slijtage en beschadigingen. Naast de genoemde materialen zijn er ook nog een aantal soorten bekleding die net in opkomst zijn. Denk hierbij aan chique traptreden van leer of metalen trapbekleding die goed passen bij een interieur met een industriële look.

Een trap bekleden met deze soorten materiaal geeft meestal een strakke en moderne uitstraling. De voordelen van een harde aankleding zijn dat het over het algemeen veilig en hygiënisch is en bovendien heel gemakkelijk schoon te maken is.

trapbekleding

Laat je trap professioneel bekleden

Neem voor meer informatie contact met ons op en laat je informeren over de talloze mogelijkheden op het gebied van trapbekleding. Wij helpen je bij het maken van een juiste keuze en bekleden je trap op een professionele wijze, zodat je er weer jarenlang plezier van hebt. Wij voorzien je van vrijblijvende offertes waardoor je rustig een keuze kunt maken op basis van de aspecten die voor jou belangrijk zijn. Op die manier bespaar je mogelijk tot wel 40% op je trapbekleding.