Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trapbekleding betonlook

Een tijdloze, strakke uitstraling valt te realiseren met beton. Althans, betonlook. Een trap van beton voelt koud aan en is lastig te vervangen. Een alternatief hiervoor is om een trap te plaatsen met betonlook. Hierbij creëer je alle positieve uitstralingen van beton, zonder dat het materiaal koud aanvoelt. Een betonlook trap kan in verschillende kleuren geplaatst worden. Zo ontstaat er een strak en naadloos uiterlijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonlook trap, neem dan contact op via ons contactformulier en ontvang gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen binnen ons netwerk.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van het bekleden met betonlook? Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan en ontdek de mogelijkheden.

Slijtvast en duurzaam

De methodes voor het plaatsen van betonlook worden steeds verfijnder waardoor er steeds meer vraag naar ontstaat. Om een industriële look te realiseren plaats je een trap met betonlook. Dit is erg mooi in combinatie met een industrieel ogende vloer. Betonlook is slijtvast en zeer duurzaam waardoor er weinig onderhoud nodig is.

Voor- en nadelen

Het plaatsen van trapbekleding van betonlook heeft voor- en nadelen. Het vervelende is dat de aangebrachte laag cement eerst moet drogen voordat het afgewerkt kan worden. Daartegen geeft dit wel een natuurlijke en strakke uitstraling die met veel interieurs te combineren valt. Betonlook is brandveilig, duurzaam en slijtvast. Er is nauwelijks onderhoud nodig voor een betonlook trap wat zeer gunstig is.

Betonlook verf

In plaats van een laag cement op de trap te plaatsen kun je voor verf met betonlook kiezen. Er zijn verschillende soorten verf met een betonlook in allerlei kleuren. Op deze manier krijg je de uitstraling van beton op een vrij gemakkelijk toe te passen manier. Voor het beste advies voor jouw betonlook trap kun je ons contactformulier invullen, de experts binnen ons netwerk helpen jou met jouw trap.

Prijzen

Iedere klus heeft een ander kostenplaatje, zo verschillen de prijzen tussen verf en cement. Zo kost het leggen van een cement laag meer tijd wat resulteert in meer manuren dan het verven van een trap. Ook het aantal treden en de soort trap bepaalt de prijs van de renovatie. De prijs hangt ook af van optionele extra opties zoals verlichting. Voor gratis en vrijblijvende offertes vul je ons contactformulier in.

beoordeling

“Had een offerte aangevraagd voor een open steektrap voor in mijn nieuwe woning. De vakman die ik via jullie te pakken kreeg was super kundig en heeft ons uitstekend geholpen. Alles mooi afgewerkt ook, top!”

mevr review

“Vanwege de ongewone maten van onze woning hadden wij een trap op maat nodig. Gelukkig bleek dat voor de specialisten van Trappen-ploeg geen probleem. Samen kwamen we tot een passend ontwerp. Het resultaat mag er zijn.”

F. Palman

klant

“Onze trap maakte altijd aardig wat herrie. Vandaar dat we hem via trappen-ploeg.nl hebben laten isoleren. Voor een scherpe prijs is het geluid een stuk verminderd. Een geslaagde investering dus.”

S. Oennen

Vrijblijvende offertes aanvragen

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor een betonlook trap? Wil jij advies en/of informatie ontvangen van een professional op dit vakgebied? Neem dan contact op via ons contactformulier en kom in aanraking met de beste vakmannen binnen ons netwerk. Zij helpen jou met het vernieuwen van jouw trap. Hij legt de mogelijkheden voor en voert de renovatie uit.