Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trapbekleding

In plaats van je trap geheel te renoveren, kun je er voor kiezen om je trap opnieuw te bekleden. Zo kun je de gewenste look recreëren en slijtage verwerken. Het is over het algemeen goedkoper om de trap opnieuw te bekleden dan de gehele trap te laten renoveren. Er zijn verschillende soorten trapbekleding mogelijk. Zo kun je onder andere kiezen uit PVC, laminaat of betonlook. Uit ervaring blijkt dat laminaat het meest gelegd wordt voor trapbekleding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trap? Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan via ons contactformulier.

Wil jij besparen op het bekleden van jouw trap? Klik op de button en ontvang gratis een overzicht van de mogelijkheden.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Heb je interesse in het laten bekleden van jouw trap? Wij verbinden je door met de beste specialisten binnen ons netwerk. Vul vrijblijvend ons contactformulier in, wij verbinden je door met de meest geschikte vakmannen. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes waaruit je een overweging kunt maken.

Van idee tot werkelijkheid

De specialisten in ons netwerk hebben veel ervaring in het bewerken van trappen en hebben ongetwijfeld een ontwerp dat naar jouw wensen toebehoort. Samen komen jullie tot een oplossing waar je nog jaren plezier van zult hebben. Zo heb je keuze tussen laminaat bekleding of tapijt, of ga je voor de natuurlijke en stijlvolle houten bekleding? De experts helpen je met het ontwerpen en bekleden van de trap.

Vloerbedekking

Je bestaande trap stofferen met vloerbedekking is een vorm van trapbekleding. Stofferen was vroeger de meest uitgeoefende methode voor het bekleden van trappen. Hedendaags wordt er vaker voor laminaat gekozen. Vloerbedekking heeft als voordeel dat het geluiddempend is en warm aan de voeten voelt. Ook is een met stof bekleedde trap niet glad, wat uitglijden voorkomt. Het stofferen van een trap kan geleidelijk overlopen tot een vloerbedekking waardoor de trap in zijn geheel binnen de ruimte past. Voor vloerbedekkingen zijn verschillende kleuren en designs beschikbaar, er is altijd wel iets voor jouw wens.

HPL/CPL laminaat

Laminaat is vandaag de dag één van de meest gebruikte materialen voor trapbekleding. Binnen laminaat maken we onderscheid tussen HPL (highly pressured laminate) en CPL (continiously pressed laminate). Laminaat is goedkoper dan vele andere materialen en bij renovatie vaak binnen een dag gelegd. Er zijn verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar wanneer je voor een laminaten bekleding kiest. Het heeft minder onderhoud nodig dan een houten trap, het slijt minder snel en is gemakkelijk schoon te houden.

Betonlook

Met een betonlook bekleding wordt je trap niet daadwerkelijk van beton gemaakt. Wanneer je kiest voor een trap met betonlook is deze te verkrijgen in laminaat of vinyl met de authentieke uitstraling van beton. Het materiaal is makkelijk schoon te maken en is eenvoudig in onderhoud. De vraag naar betonlook stijgt beetje bij beetje, dit omdat het heel tijdloos oogt en goed te combineren valt met moderne interieurs. Meer vragen over een betonlooktrap? Neem contact op via ons contactformulier, wij brengen jou in contact met de beste specialisten binnen ons netwerk.

beoordeling

“Geen poespas, dat is Trappen-ploeg voor mij. Binnen 24 uur scherpe vrijblijvende offertes en snel contact met een lokale specialist. Die realiseerde voor mij een prachtige trap met onderkwart. Goed werk!”

mevr review

“Vanwege onze kinderen wilden we onze trappen veiliger maken. De specialist van Trappen-ploeg raadde ons antislip profielen aan. Dat was een geweldige tip. Nu laat ik mijn kinderen weer met een gerust hart los in huis.”

F. Gerrits

klant

“Bij de meeste trapbedrijven zijn de prijzen zo hoog, daar schrok ik gewoon een beetje van. De vakman die ik via jullie heb gevonden doet daar niet aan mee. Alles voor een mooie prijs, ook de bekleding. Toch een stukje service.”

S. Oostveen

Vrijblijvend contact

Wil je meer weten welke mogelijkheden voor het bekleden van jouw trap beschikbaar zijn? Of twijfel je en zou je graag meer te weten komen, vul dan ons contactformulier in. Wij brengen jou in contact met de beste experts uit ons netwerk. Je ontvangt snel verschillende vrijblijvende offertes die je kunt vergelijken.

PVC/Vinyl

Polyvinylchloride, oftewel PVC, is erg populair. Het materiaal is geluiddempend wat het ideaal maakt voor een binnentrap. PVC of vinyl is gemakkelijk te bewerken wat allerlei vormen mogelijk maakt. Het kan in veel verschillende kleuren gelegd worden, er is gegarandeerd een kleur en vorm die aansluit op jouw wensen. Het onderhouden van PVC platen is heel simpel, met een natte doek of stofzuiger houd je simpel de trap schoon. Benieuwd naar een stevige en slijtvaste bekleding voor jouw trap? Neem dan contact op via ons contactformulier.