Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trapafwerking

De trapafwerking is minstens zo belangrijk als de trap zelf. De afwerking heeft een grote invloed op het uiteindelijke totaalplaatje en wat voor effect de trap heeft op de ruimte. Bij trapafwerking gaat het voornamelijk om het materiaal waarmee bekleed wordt en de kleur. Het is ook mogelijk om te kiezen voor tijdelijke bekleding zoals een traploper, een tapijt dat als een loper over de trap ligt.

Stijl van afwerking

Met trapafwerking kun je de stijl van een trap bepalen. Wil je graag dat hij strak en modern is, dan kies je bijvoorbeeld voor een houten bekleding of laminaat. Ben je meer op zoek naar gezelligheid? Kies dan voor tapijt met een warme kleur. Zo zijn er heel veel mogelijkheden in allerlei prijsklassen.

Trapafwerking heeft niet alleen te maken met bekleding, verven kan ook. Van felle tot sobere kleuren, eigenlijk is alles mogelijk. Laat je daarom informeren door één van de specialisten van Trappen Ploeg, want je wilt natuurlijk wel de juiste kleur passend bij jouw trap en interieur.

Contact opnemen

Voor trapafwerking op maat neem je contact op met Trappen Ploeg. Via ons landelijke netwerk vind je altijd een vakman dichtbij. Je hoeft alleen even het formulier op deze website in te vullen, dan hoor je zo spoedig van ons. Wij helpen je graag met geschikte trapafwerking.