Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trap van laminaat

Een laminaten trap heeft over het algemeen een chique uitstraling. Laminaat is een vorm van kunststof en lijkt veel op hout. Het bestaat uit een laag papier en een drager. De plaatsing van dit materiaal op een trap kan worden gedaan door te lijmen of door middel van een kliksysteem. Laminaat is een populaire vorm van trapbekleding en wordt daarom vaak gekozen als mensen hun trap willen renoveren. Onze trapspecialisten zijn experts op het gebied van laminaat en helpen je graag om je trap op vakkundige wijze te voorzien van dit materiaal.

Soorten laminaat

Er zijn verschillende soorten laminaat op de markt. De belangrijkste zijn HPL (High Pressed Laminaat) en CPL (Continuously Pressed Laminaat). HPL is stijlvol, slijtvast en duurzaam en is geschikt voor talloze typen trappen. CPL heeft een wat dunnere toplaag, maar is net zo duurzaam en slijtvast als HPL.

Houten trap? Niet nodig!

Droom jij van een prachtige houten trap die je interieur een fraaie natuurlijke uitstraling geeft? Een houten trap is prachtig, geen twijfel over mogelijk, maar ook vrij duur. Bovendien is hout niet vochtbestendig en vraagt het ook behoorlijk wat onderhoud. Gelukkig is er laminaat, materiaal dat jouw trap een levensechte houtlook geeft. Het heeft dezelfde natuurlijke uitstraling als hout, maar is veel onderhoudsvriendelijker en goedkoper. Waarom zou je dus voor hout kiezen als je ook kunt gaan voor laminaat?

Voor- en nadelen

Een aantal voordelen van laminaat ten opzichte van hout zijn dus de prijs en het weinige onderhoud dat het vraagt. Maar dit materiaal heeft ook nog een heleboel andere voordelen: het is gemakkelijk te plaatsen, heeft een antiallergisch karakter, is milieuvriendelijk en bovendien duurzaam. Laminaat heeft echter ook nadelen. Zo is het geluidsgevoelig en is het lastig om krassen en beschadigingen op laminaten traptreden te herstellen.

trap laminaat

Offerte aanvragen

Kies je voor een laminaten trap, dan zijn er veel mogelijkheden. De meeste mensen kiezen voor laminaat in diverse bruintinten, maar ook zwarte of witte kleuren zijn leverbaar. Dus bent je op zoek naar een trap die gemakkelijk schoon te maken is én die een strakke moderne uitstraling heeft? Kies er dan voor om je trap te laten bekleden met laminaat. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij geven antwoord op al jouw vragen. Door vrijblijvend offertes te vergelijken kun je tot wel 40% besparen bij ons. Wacht daarom niet te lang en profiteer vandaag nog van onze voordelige service.