Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trap met twee kwarten

Een trap met twee kwarten is een trap die twee keer een draai maakt met nog één, twee of meerdere treden tussen de kwartslagen. Meestal zit er onderaan de trap een kwart en aan de bovenkant van de trap een kwart. De kwarten kunnen zowel links- als rechtsdraaiend zijn. Bij een trap met twee kwarten kan er gebruik worden gemaakt van allerlei soorten materialen, van het warme natuurlijke hout tot strak staal.

Voordelen

Dit type trap is uitermate geschikt voor eengezinswoningen. Ook kan een trap met twee kwarten goed worden toegepast in grotere formaat traphuizen of ruimtes. De ruimte onder de trap kan goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld een toilet of voorraadkast.

Nadelen

Doordat deze trappen twee kwarten hebben, is er ook sprake van relatief veel schuine treden. Hierdoor is het lastig om elkaar te passeren op de trap. Dit model is bovendien relatief duur in vergelijking met andere soorten.

Ben je benieuwd hoe een trap met twee kwarten in jouw woning eruit zou zien? Neem dan contact met ons op. Samen met jou gaan we om de tafel en zullen wij een ontwerp maken van de mogelijkheden. We doen ons uiterste best om je wensen perfect te realiseren.