Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Trap bekleden met eikenhout

Is het tijd om je trap een nieuwe look te geven? Wil je vanwege slijtage of een nieuw interieur een renovatie? Dan is het misschien een goed idee om de trap met eikenhout te bekleden. Het mooie aan bekleden is dat er geen breek- of sloopwerk bij komt kijken, omdat niet de hele trap vervangen hoeft te worden. Zo kan de ruimte waarin de trap staat er snel en makkelijk karakteristiek en als nieuw uit komen te zien.

Het karakter van eikenhout

De charme van een eikenhouten trap; er zijn maar weinig materialen die dezelfde mate aan karakter en betrouwbaarheid uitstralen. Wanneer je je versleten of beschadigde trap bekleedt met eikenhout, lijkt deze robuuster dan ooit tevoren. De ene houten trap is de andere niet. De houtlook is perfect af te stemmen op je persoonlijke stijl en bij de rest van je huis. Er bestaat namelijk een brede selectie aan soorten eikenhout die op veel manieren te combineren is. Van warme kleuren tot koel en van donker tot licht, de opties zijn erg veelzijdig. Voor elk huis is er hierom wel een eikenhouten trap te vinden.

Waarom eikenhout?

Ten eerste wordt eikenhout vaak gekozen als trapbekleding omdat het zeer sterk en robuust is. Wanneer dit materiaal wordt gebruikt voor een traprenovatie, is het zeer slijtvast en duurzaam. Dit wordt verder verbeterd door de afwerking van het hout. Hiernaast hoeft de hele trap hoeft niet in de zelfde kleur te zijn; de treden zijn te combineren met stootborden of andere onderdelen van de trap in dezelfde of in contrasterende kleuren. Op deze manier zijn er een heleboel mogelijkheden en kleurcombinaties. Zo is er voor iedereen wel een manier om een mooie, unieke, eikenhouten trap in huis te krijgen. Het kiezen kan lastig zijn, maar je kunt op weg geholpen worden wanneer je de offerte invult. Er hoeft in ieder geval niks weggehaald of kapot gemaakt te worden. Hierdoor blijft er geen materiaal liggen en blijft er geen troep achter. Binnen één dag is de klus geklaard, en ziet jouw trap er weer zo goed als nieuw uit en kun je er meteen gebruik van maken.

Interesse in een traprenovatie met eikenhout?

Als je interesse hebt in een renovatie met eikenhout, horen wij dit natuurlijk graag. Er is een grote verscheidenheid aan soorten eikenhout om uit te kiezen. Als je het contactformulier invult, word je ook geholpen om een kleur uit te kiezen die je gerenoveerde trap krijgt. Interesse in een mooie trap die rust en betrouwbaarheid uitstraalt? Neem dan contact met ons op om jouw trap te renoveren naar een prachtige trap met een eikenhout look.