Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Spiltrappen

Ieder gebouw en woning met meerdere verdiepingen heeft een trap nodig. Een trap is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Zo is een spiltrap een trapsoort die zeer goed zijn ruimte benut. De treden zijn bevestigd aan een centrale spil. Dit is natuurlijk erg functioneel maar tegenwoordig is uitstraling en design een belangrijk onderdeel van een trap. Gelukkig is een spiltrap verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een spiltrap of wil je een spiltrap laten plaatsen? Neem dan nu contact op via ons contactformulier en kom direct in contact met vakmannen binnen ons netwerk.

Wil jij besparen op het bewerken van jouw trap? Klik op de button en ontvang gratis een overzicht van de mogelijkheden.

Materiaal

Het meest voorkomende materiaal voor een spiltrap is staal. Maar steeds vaker komen gietijzeren en houten spiltrappen voor. De materiaalkeuze van een spiltrap hangt af van welk materiaal de klant mooier vindt. Voor een authentieke uitstraling is een houten spiltrap zeer geschikt. Een spiltrap voor buitenshuis kan het beste van staal worden gemaakt. Dit materiaal kan goed tegen verschillende weersomstandigheden waar hout nog wel eens kan bezwijken. De specialisten binnen ons netwerk kunnen je op weg helpen voor het plaatsen van een spiltrap.

Ruimte besparen

Door het plaatsen van een spiltrap bespaar je veel ruimte ten opzichte van een rechte trap. De traptreden lopen namelijk rond om de spil waardoor niet veel ruimte wordt gebruikt. Een spiltrap is daarom erg geschikt in kleinere ruimtes. Ondanks dat de trap niet veel ruimte in beslag neemt, kan deze wel naar smaak aangepast worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw spiltrap neem dan contact met ons op via ons contactformulier en kom in aanraking met de beste vakmannen uit de regio.

Wenteltrap

Een wenteltrap lijkt qua uiterlijk veel op een spiltrap. Echter zit een wenteltrap niet vast aan een centrale spil. Een wenteltrap draait net als een spiltrap als een spiraal omhoog, alleen ontbreekt dus het centrale steunpunt. Twijfel je tussen een wenteltrap of spiltrap? Vraag informatie van de experts in ons netwerk via ons contactformulier en kom in contact met de beste vakmannen.

Zelf een spiltrap bouwen

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een spiltrap in elkaar te zetten. Hier zijn volledige bouwpakketten voor. Let er wel op dat je de juiste afmetingen gebruikt. Deze pakketten komen met instructies hoe de trap in elkaar moet worden gemonteerd. De prijs van deze bouwpakketten ligt natuurlijk lager dan het laten plaatsen door een professional, maar de kwaliteit zal er dan ook onder lijden. Voor het beste resultaat laat je een ervaren vakman jouw spiltrap plaatsen.

beoordeling

“Geen poespas, dat is Trappen-ploeg voor mij. Binnen 24 uur scherpe vrijblijvende offertes en snel contact met een lokale specialist. Die realiseerde voor mij een prachtige trap met onderkwart. Goed werk!”

mevr review

“Onze trap was oud en versleten en kraakte nogal. Daarom besloten een nieuwe te laten plaatsen. Via Trappen Ploeg kregen we een mooie offerte toegestuurd. De trap staat inmiddels en is een hele verbetering.”

F. Velderman

klant

“Had een offerte aangevraagd voor een open steektrap voor in mijn nieuwe woning. De vakman die ik via jullie te pakken kreeg was super kundig en heeft ons uitstekend geholpen. Alles mooi afgewerkt ook, top!”

S. Boudewijns

Contacteer de vakman

Heb jij al een keuze gemaakt wat voor trap je wilt? Of ben je nieuwsgierig naar meer informatie van diverse mogelijkheden? De vakmannen uit ons netwerk helpen je graag verder. Voor de beste kwaliteit en de laagste prijzen bij het plaatsen van een spiltrap kom je in contact met de experts door ons contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan gratis vrijblijvende offertes.

Prijzen

De prijs voor jouw spiltrap verschilt natuurlijk van de grootte en van het gekozen materiaal. Geen enkele spiltrap kost hetzelfde. Zo is er keuze tussen houten, stalen of ijzeren spiltrappen en kun je kiezen tussen een op maat gemaakte trap of een kant en klaar bouwpakket. De experts uit ons netwerk leggen de beste kwaliteit spiltrappen tegen zeer aannemelijk lage prijzen. Om vrijblijvend offertes aan te vragen neem je contact op via ons contactformulier. Wij brengen jou direct in contact met de beste vakmannen die jouw droomtrap verwezenlijken.Enter description text here.