Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Spiltrappen

Ieder gebouw en woning met meerdere verdiepingen heeft een trap nodig. Een trap is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Zo is een spiltrap een trapsoort die zeer goed zijn ruimte benut. De treden zijn bevestigd aan een centrale spil. Dit is natuurlijk erg functioneel maar tegenwoordig is uitstraling en design een belangrijk onderdeel van een trap. Gelukkig is een spiltrap verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een spiltrap of wil je een spiltrap laten plaatsen? Neem dan nu contact op via ons contactformulier en kom direct in contact met vakmannen binnen ons netwerk.

Wil jij besparen op het bewerken van jouw trap? Klik op de button en ontvang gratis een overzicht van de mogelijkheden.

Materiaal

Het meest voorkomende materiaal voor een spiltrap is staal. Maar steeds vaker komen gietijzeren en houten spiltrappen voor. De materiaalkeuze van een spiltrap hangt af van welk materiaal de klant mooier vindt. Voor een authentieke uitstraling is een houten spiltrap zeer geschikt. Een spiltrap voor buitenshuis kan het beste van staal worden gemaakt. Dit materiaal kan goed tegen verschillende weersomstandigheden waar hout nog wel eens kan bezwijken. De specialisten binnen ons netwerk kunnen je op weg helpen voor het plaatsen van een spiltrap.

Ruimte besparen

Door het plaatsen van een spiltrap bespaar je veel ruimte ten opzichte van een rechte trap. De traptreden lopen namelijk rond om de spil waardoor niet veel ruimte wordt gebruikt. Een spiltrap is daarom erg geschikt in kleinere ruimtes. Ondanks dat de trap niet veel ruimte in beslag neemt, kan deze wel naar smaak aangepast worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw spiltrap neem dan contact met ons op via ons contactformulier en kom in aanraking met de beste vakmannen uit de regio.

Wenteltrap

Een wenteltrap lijkt qua uiterlijk veel op een spiltrap. Echter zit een wenteltrap niet vast aan een centrale spil. Een wenteltrap draait net als een spiltrap als een spiraal omhoog, alleen ontbreekt dus het centrale steunpunt. Twijfel je tussen een wenteltrap of spiltrap? Vraag informatie van de experts in ons netwerk via ons contactformulier en kom in contact met de beste vakmannen.

Zelf een spiltrap bouwen

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een spiltrap in elkaar te zetten. Hier zijn volledige bouwpakketten voor. Let er wel op dat je de juiste afmetingen gebruikt. Deze pakketten komen met instructies hoe de trap in elkaar moet worden gemonteerd. De prijs van deze bouwpakketten ligt natuurlijk lager dan het laten plaatsen door een professional, maar de kwaliteit zal er dan ook onder lijden. Voor het beste resultaat laat je een ervaren vakman jouw spiltrap plaatsen.

beoordeling

“Bij de meeste trapbedrijven zijn de prijzen zo hoog, daar schrok ik gewoon een beetje van. De vakman die ik via jullie heb gevonden doet daar niet aan mee. Alles voor een mooie prijs, ook de bekleding. Toch een stukje service.”

mevr review

“Vanwege de ongewone maten van onze woning hadden wij een trap op maat nodig. Gelukkig bleek dat voor de specialisten van Trappen-ploeg geen probleem. Samen kwamen we tot een passend ontwerp. Het resultaat mag er zijn.”

F. Hak

klant

“Wij hebben onlangs onze traptreden laten bekleden met tapijt. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben gevonden. Vakwerk voor een zacht prijsje, daar krijg je nooit genoeg van. Ik kom zeker nog eens terug.”

S. Kloppert

Contacteer de vakman

Heb jij al een keuze gemaakt wat voor trap je wilt? Of ben je nieuwsgierig naar meer informatie van diverse mogelijkheden? De vakmannen uit ons netwerk helpen je graag verder. Voor de beste kwaliteit en de laagste prijzen bij het plaatsen van een spiltrap kom je in contact met de experts door ons contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan gratis vrijblijvende offertes.

Prijzen

De prijs voor jouw spiltrap verschilt natuurlijk van de grootte en van het gekozen materiaal. Geen enkele spiltrap kost hetzelfde. Zo is er keuze tussen houten, stalen of ijzeren spiltrappen en kun je kiezen tussen een op maat gemaakte trap of een kant en klaar bouwpakket. De experts uit ons netwerk leggen de beste kwaliteit spiltrappen tegen zeer aannemelijk lage prijzen. Om vrijblijvend offertes aan te vragen neem je contact op via ons contactformulier. Wij brengen jou direct in contact met de beste vakmannen die jouw droomtrap verwezenlijken.Enter description text here.