Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Soorten trappen

Het zijn niet alleen de ramen en deuren die de uitstraling van jouw woning bepalen. Als je jouw huis een make-over wilt geven, kun je de trap vervangen of renoveren. De trap is een belangrijk onderdeel van de entree. Er zijn veel verschillende materialen geschikt voor het maken van een trap. Zo kun je kiezen tussen een trap van hout, staal, beton of glas bijvoorbeeld. Maar ook naar natuursteen of aluminium komt steeds meer vraag. Deze pagina geeft de voor- en nadelen weer van de verschillende materialen. Zodat je verder op weg kunt naar de materiaalkeuze voor jouw trap. Om gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen neem je contact op via ons contactformulier. Wij brengen jou in contact met specialisten die jou helpen met jouw trap.

Houten trappen

De meest populaire trappen zijn trappen van hout. Dit materiaal is enorm stevig en past goed bij veel interieur. Als je voor een trap van hout kiest heb je veel verschillende keuzes. Er zijn tientallen houtsoorten met ieder zijn voor- en nadelen. Een veelvoorkomende houtsoort is eiken. Eikenhout heeft een lange levensduur maar kan gemakkelijk beschadigd raken. Het materiaal zal van goed onderhoud moeten voorzien voor het beste resultaat. Ook kan een houten trap bedekt worden met trapbekleding of tapijt. Dit voorkomt slijtage en bevordert het wooncomfort. Ben jij benieuwd naar de verschillende houtsoorten en ontwerpen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Stalen trappen

De kracht van staal maakt het zeer geschikt als trapmateriaal. Met de juiste afwerkingen verandert dit vaak karakterloos genoemd materiaal in een ware eyecatcher binnen jouw huis. Met de juiste vakmanschap kan het materiaal zeer elegant worden afgewerkt. Het materiaal is zeer duurzaam en relatief goedkoop, dit komt doordat staal goed te recyclen is. Wil jij een elegante trap tegen een aantrekkelijke prijs? Vraag vrijblijvende offertes aan via ons contactformulier en kom in aanraking met de beste vakmannen binnen ons netwerk. Zij nemen de mogelijkheden met jou door waardoor jouw droomtrap werkelijkheid wordt.

Glazen trappen

Een trap van glas biedt een exclusieve uitstraling binnenshuis en werkt als een goede eyecatcher. Het plaatsen van een glazen trap geeft een ruimte vergrotend effect, wat toestaat dat licht en ruimte optimaal wordt benut. De traptreden bestaan uit meerdere lagen glas, wat het toevoegen van licht of andere versieringen mogelijk maakt. Om ervoor te zorgen dat het glas niet breekt worden verschillende beschermlagen gebruikt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen trap? Neem contact op via ons contactformulier en vraag vrijblijvend offertes aan.

Betonnen trappen

Een betonnen trap werd vroeger veel in bedrijfspanden en openbare gebouwen geplaatst vanwege de onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Maar steeds meer particulieren vragen naar een betonnen trap in hun woning. Een betonnen trap is gemakkelijk te combineren met een ander materiaal zoals staal of hout, waardoor een uniek resultaat ontstaat. Vanwege de sterkte van het materiaal is het mogelijk om zogeheten zwevende treden te verwezenlijken. Dit creëert een mooie, lichtdoorschijnende trap.

Aluminium trappen

Aluminium zie je veel terug in ladders en trappetjes. Maar naast dat het daar veel voor wordt gebruikt, is het mogelijk een trap binnenshuis te plaatsen van aluminium. Aluminium kan een groot gewicht tillen terwijl de basis niet heel breed is. Er is weinig materiaal nodig om een aluminium trap te verwezenlijken, waardoor de prijs laag blijft. Heb jij misschien interesse in een aluminium trap of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul ons contactformulier in, dan brengen wij jou in contact met experts binnen ons netwerk die jou verder helpt.

beoordeling

“Bij de meeste trapbedrijven zijn de prijzen zo hoog, daar schrok ik gewoon een beetje van. De vakman die ik via jullie heb gevonden doet daar niet aan mee. Alles voor een mooie prijs, ook de bekleding. Toch een stukje service.”

mevr review

“Had een offerte aangevraagd voor een open steektrap voor in mijn nieuwe woning. De vakman die ik via jullie te pakken kreeg was super kundig en heeft ons uitstekend geholpen. Alles mooi afgewerkt ook, top!”

F. Melet

klant

“Vanwege de ongewone maten van onze woning hadden wij een trap op maat nodig. Gelukkig bleek dat voor de specialisten van Trappen-ploeg geen probleem. Samen kwamen we tot een passend ontwerp. Het resultaat mag er zijn.”

S. Kriens

Contacteer de vakman

Wil jij graag een nieuwe trap? Of een bestaande trap renoveren? Wacht niet langer en schakel in expert in. De vakmannen binnen ons netwerk gaan graag aan de slag. Voor een overzicht van de mogelijkheden en kosten vul je ons contactformulier in en ontvang je vrijblijvende offertes van vakmannen uit ons netwerk.