Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Open steektrap

Ben je op zoek naar een trap die zorgt voor een ruimtelijk effect? Kies dan voor een open trap of steektrap. Hierbij ontstaat een open ruimte tussen de treden, omdat er geen verticale planken (stootborden) aanwezig zijn. Een open trap is minder prominent aanwezig dan een dicht model, omdat er een ruimtelijk gevoel gecreëerd wordt door de open ruimte tussen de traptreden.

Een open trap wordt uitgevoerd in allerlei verschillende soorten materialen. Je hebt bij Trappen Ploeg de keuze uit een breed assortiment aan houtsoorten. Hierbij kun je denken aan essen, vuren en mahonie. Als jouw voorkeur echter uitgaat naar een strakke moderne trap dan raden wij materiaalsoorten als staal, aluminium, RVS, glas of natuursteen aan.

Modern en strak: open steektrap

Een steektrap is een trap zonder draaiingen en heeft op zijn minst een rechte, ononderbroken opeenvolging van drie of meer treden. Dit model kan uitgevoerd worden in een gesloten of open stijl. Het leuke van een open steektrap is dat het een minimalistische en strakke uitstraling heeft die goed toegepast kan worden in moderne woningen.

Bij de open steektrap wordt er vaak gebruik gemaakt van stalen of glazen elementen, maar er zijn natuurlijk nog talloze andere mogelijkheden wat betreft materiaalgebruik. Het is tevens mogelijk om ronde vormen toe te passen bij de steektrap om een klassieke uitstraling te realiseren. Hierbij kun je denken aan gebogen leuningen, binnenbomen en ronde treden.

kluswebsite logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een open trap of steektrap kan geheel volgens uw wensen door onze experts worden gemaakt, geleverd en geplaatst. Heb je al een trap, maar is dit nog een dicht model? Een dichte trap of steektrap kan ook opengemaakt worden. Laat je adviseren door een specialist van Trappen Ploeg en neem contact met ons op via het formulier op deze website.

open steektrap