Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Nieuwe trap

Iedere woning met meerdere verdiepen heeft een trap nodig. Vaak heeft een woning zelfs meerdere trappen. Als in jouw huidige of nieuwe woning een oudere trap staat kun je een nieuwe laten plaatsen door een trappenmaker. Een nieuwe trap gaat jarenlang mee, en kan worden gezien als een investering waar je jaren van geniet. Er zijn verschillende soorten trappen te plaatsen, denk aan de vorm of het materiaal dat gebruikt wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw bestaande trap te laten renoveren. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan voor het plaatsen of renoveren van jouw trap.

Wil jij besparen op het plaatsen van een nieuwe trap? Klik op de button en ontvang gratis een overzicht van de mogelijkheden.

Trapsoorten

Trappen zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Zo bestaan er open en dichte trappen, maar ook wenteltrappen, spiltrappen of luie trappen. Door de verschillende keuze is er altijd een trap die bij jou past. Sommige trappen passen beter in kleine ruimtes en sommige trappen komen in grote hallen tot hun recht. De trappen worden altijd op maat gemaakt, zodat deze goed in jouw woning past. Uiteraard zijn er ook vaste trappen, voor de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Nieuwe zoldertrap plaatsen

Niet iedere woning heeft een zolder, maar elk huis met een zolder heeft wel een zoldertrap nodig. Veel mensen hebben daarvoor een schuifbare trap in het plafond verwerkt. Maar als jij nu jouw zolder als slaapkamer wilt gebruiken, is het handig hier een vaste zoldertrap te plaatsen. De specialisten uit ons netwerk helpen je graag bij het plaatsen van een zoldertrap. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via ons contactformulier en krijg vandaag nog reactie van een specialist uit jouw omgeving.

Trap bekleden

Een trap laten stofferen is één van de voordeligste manieren om jouw trap te renoveren. Een tapijtlaag bovenop jouw trap voelt fijn aan de voeten. Tapijt voelt niet alleen fijn, het zorgt er ook voor dat je meer grip krijgt waardoor de kans op uitglijden wordt verkleind. Tapijt is beschikbaar in verschillende kleuren en structuren. Zo kun je er voor kiezen om alleen de bovenkant van de trede te laten stofferen of juist alleen het midden zodat je een soort rode loper effect creëert. Een trap laten stofferen biedt eindeloos veel mogelijkheden. Het nadeel is wel dat vochtplekken lastig te verwijderen zijn. Daarom kun je een trap ook bekleden met linoleum of beton. Dan creëer je bijvoorbeeld een betonlook, terwijl de trap niet geheel van beton is. Het bekleden van een trap is goedkoper dan een geheel nieuwe trap plaatsen.

Prijzen

Elke nieuwe trap of renovatie brengt weer een ander kostenplaatje met zich mee. De prijzen zijn ontzettend afhankelijk van jouw situatie. Ook wordt er onderscheid gemaakt van soort trap, de kosten van een wenteltrap zijn bijvoorbeeld verschillend van de kosten van een recht omhooglopende trap. Daarnaast verschilt de prijs per gebruikte materiaalsoort. Het renoveren van de trap zal zo’n 1 à 2 dagen in beslag nemen, afhankelijk van de klus. Ook extra afwerkingen kunnen de prijs doen stijgen. Eventuele antislip toevoegingen of verlichting en trapleuningen komen ook met een prijskaartje. Een rechte trap, met zo’n 13 à 14 traptreden heeft een gemiddelde prijs tussen de €800,- en €1.000,-. Dit is inclusief materiaal en plaatsen en betreft de ‘rechte’ trap, maar kan dus ook duurder uitvallen in verband met extra toevoegingen en afwerkingen. De specialisten binnen ons netwerk renoveren naast standaard trappen, trappen met verscheidene materialen en vormen. Over het algemeen komt een gemiddelde traprenovatie uit op een prijs tussen de €1.300,- à €3.200,-. Om een inzicht te krijgen in de mogelijkheden van een traprenovatie en de bijbehorende kosten kun je geheel vrijblijvend ons contact formulier invullen. Wij brengen je graag in contact met een vakman in de buurt. Een offerte aanvragen is voor jou een perfecte manier om de wensen af te stemmen met de mogelijkheden.

Hout of staal

De meest voorkomende keuze voor een nieuwe trap zijn toch de houten en stalen trappen. Houten trappen hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling die met veel meubilair te combineren valt. Ook zijn er weer verschillende soorten hout waardoor er altijd een keuze voor jou bij zit. Daarentegen zijn stalen trappen strakker en moderner. Metalen bouwwerken zijn beter geschikt tegen weersomstandigheden en worden dan ook vaker buiten gebruikt. Een ander voordeel van metaal is dat een metalen trap nauwelijks onderhoud vraagt.

Kom in contact met een vakman

Wil jij graag een nieuwe trap, of een bestaande trap laten renoveren en ben jij op zoek naar een geschikte vakman? De specialisten uit ons netwerk zijn de beste vakmannen op gebied van plaatsen, renoveren en bekleden van trappen. Neem contact met ons op via het contactformulier en ontvang gratis en vrijblijvend de beste offertes. Zij komen graag bij je langs om jouw wens door te nemen en deze te realiseren.

beoordeling

“Had een offerte aangevraagd voor een open steektrap voor in mijn nieuwe woning. De vakman die ik via jullie te pakken kreeg was super kundig en heeft ons uitstekend geholpen. Alles mooi afgewerkt ook, top!”

mevr review

“Wij hebben onlangs onze traptreden laten bekleden met tapijt. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben gevonden. Vakwerk voor een zacht prijsje, daar krijg je nooit genoeg van. Ik kom zeker nog eens terug.”

F. Lamore

klant

“Vanwege onze kinderen wilden we onze trappen veiliger maken. De specialist van Trappen-ploeg raadde ons antislip profielen aan. Dat was een geweldige tip. Nu laat ik mijn kinderen weer met een gerust hart los in huis.”

S. Uittenbosch

Bespaar op kosten

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor jouw nieuwe trap. Via de vakmannen uit het netwerk van Trappen-Ploeg ben je gegarandeerd van de mooiste trappen tegen scherpe prijzen! Voor een overzicht van de mogelijkheden en kosten vul je ons contactformulier in en ontvang je vrijblijvende offertes van vakmannen uit ons netwerk.