Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Muizenboomtrap

Een muizenboomtrap kenmerkt zich door de getrapte trapbomen. De naam komt vanuit het muizentrapje die we bijna allemaal als kind vroeger hebben leren vouwen. De treden zijn in de lengte en hoogte precies even groot.

Veel gebruikte materialen bij de muizenboomtrap zijn staal, rvs, glas, glascomposiet en hout. Je hebt de mogelijkheid om balustrades en traphekken te laten plaatsen die in de rechte en strakke belijning van de trap worden voortgezet.

Voordelen

Als je van strak en minimalistisch houdt is de muizenboomtrap de perfecte trap voor je. Met het gebruik van speciale materialen en technieken kan een geheel transparante trap gecreëerd worden.

Nadelen

Doordat de treden van de muizenboomtrap in lengte en hoogte even groot zijn, neemt dit type relatief veel ruimte in beslag in vergelijking met andere minimalistische trappen.

Ben je geïnteresseerd in de muizenboomtrap en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We hebben een uitgebreid assortiment aan trappen en kunnen je daarom altijd van dienst zijn. Staat jouw perfecte trap er niet tussen? Vraag het ons, wij kunnen namelijk de meest uiteenlopende trappenwensen voor je realiseren.