Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Middenboomtrap

De middenboomtrap heeft één centrale drager waarop de treden worden bevestigd. De centrale drager loopt in het midden van de treden. Een andere benaming voor deze trap is ook wel onderboomtrap. Dit type trap kan zowel in een eenvoudige uitgave tot zeer luxe uitgave worden ontworpen. Je geeft de middenboomtrap een luxe uitstraling door bijvoorbeeld het materiaal RVS te combineren met glazen of natuurstenen treden.

Voordelen

De middenboomtrap dient als een exclusief meubelstuk in je woning. Met je creativiteit kun je een geheel unieke trap laten ontwerpen. In de meeste gevallen wordt dit model op maat gemaakt. Als de middenboomtrap in een eenvoudige uitvoering op maat wordt gemaakt is dit relatief goedkoop.

Nadelen

Door de open constructie is het een minder veilige trap dan dichte modellen, en meestal is de trapleuning ook erg open. Dit vraagt om extra oplettendheid als de trap gebruikt wordt door bijvoorbeeld kleine kinderen.

Dit type trap zien we niet in veel woningen voorkomen, dus als je eens iets anders wilt is een middenboomtrap een goede optie. Er zijn talloze mogelijkheden zodat wij de trap geheel naar jouw wens kunnen ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.