Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Luie trap

Een luie trap is een trap die wat flauwer loopt. Dit model heeft een lagere hellingsgraad en loopt minder steil omhoog. Om je een voorbeeld te geven: een steile trap heeft een helling van 45 graden of hoger, vaak gezien bij zoldertrappen. Trappen naar eerste verdiepingen die vaak worden gebruikt hebben over het algemeen een hellingsgraad van iets onder de 45 graden. Als de hellingsgraad nog veel lager wordt spreken we van een luie trap.

Voordelen

Een luie trap kan erg mooi geïntegreerd worden in een woning en is een prachtige toevoeging aan het interieur. Naast het stijlaspect geeft dit de woning ook nog eens meerwaarde!

Nadelen

Een luie trap is niet erg gemakkelijk beloopbaar. Daarnaast neemt hij erg veel plaats in en is daarom niet geschikt voor elke woning.

Wil je weten of jouw huis geschikt is voor een luie trap? Zorg er dan voor dat je één van onze adviseurs te spreken krijgt die je er alles over kan vertellen. Ook voor advies over materiaalgebruik  neem je even contact op. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

kluswebsite logo