Bespaar tot wel 40%!

Trappen voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Elke soort trap uit Landgraaf

De trap is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je net een woning gekocht hebt, maar het is wel één van de visitekaartjes van je huis of bedrijf. In Landgraaf hebben wij dan ook voor iedere woning of voor ieder bedrijfspand dé perfecte trap. Wil je een nieuwe trap of heeft je huidige exemplaar een opknapbeurt nodig? Dan zit je bij ons in Landgraaf helemaal goed. Voor je het weet heeft ons team van trapexperts voor jou een trap-op-maat gerealiseerd. Wat stijl betreft zijn wij gespecialiseerd in zowel minimalistisch, modern en strak als klassiek, landelijk en authentiek. Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben? Neem dan gerust contact op

Kies een trap die bij jou past

Trappen uit Landgraaf worden speciaal voor jou in allerlei verschillende soorten en diverse designs vervaardigd, en zijn aan te passen aan jouw voorkeuren en wensen. Wij weten namelijk dat een trap de uitstraling van jouw woning, bedrijfspand of buitenruimte in grote mate bepaalt.

Nieuwe trap nodig of traprenovatie? Neem contact met ons op.

Soorten trappen

 • Open trappen; een ruimtelijk effect wordt gecreëerd door het weglaten van stootborden.
 • Dichte trappen; door de keuze voor een dichte trap creëer je een handige opbergruimte.
 • Steektrappen; een stijlvolle uitstraling bereik je met deze rechte, ononderbroken trap.
 • Open steektrappen; de streektrap heeft in dit geval geen stootborden.
 • Trappen met onderkwart; de steektrap bevat een draaiing aan de onderzijde.
 • Trappen met bovenkwart; de steektrap bevat een draaiing aan de bovenzijde.
 • Trappen met bordes; in plaats van een draaiing bevatten deze trappen een bordes.
 • Wenteltrappen; deze klassieker wentelt om zijn as naar boven.
 • Luie trappen; de grote optreden en kleine optreden zorgen ervoor dat je gemakkelijk de trap op loopt.
 • Bolzentrappen; deze designtrappen bestaan uit halfzwevende treden.
 • Middenboomtrappen; de treden van deze soort zijn bevestigd aan één centrale drager.
 • Muizenboomtrappen; het muizentrappetje uit jouw kindertijd, vervaardigd in een moderne trap.
 • Vrijdragende trappen; deze trappen zijn volledig zwevend en minimalistisch in hun ontwerp.
 • Anti-slip-trappen; deze trappen staat bekend om haar grote mate van veiligheid; uitglijden is bijna onmogelijk.
 • Vlizotrappen; het meest geschikte type om de zolderverdieping te bereiken.

Wat doen we nog meer?

Wij plaatsen niet alleen allerhande soorten nieuwe trappen. Ook bij al jouw andere trapgerelateerde klussen staan we voor je klaar. Onze experts steken graag hun handen uit de mouwen om jou te helpen met:

Materialen voor trappen in Landgraaf

Zowel vorm als materiaal heeft invloed op de uitstraling van een trap. Voor het beste resultaat werken wij in Landgraaf steevast met uiteenlopende materialen, die elk hun eigen kenmerken en voordelen hebben.

Een trap van hout
Een warme uitstraling bereik je het best door te kiezen voor hout. In Landgraaf heb je keuze uit vele soorten hout. Denk aan mahonie-, grenen-, vuren-, essen-, iroko-, merbau-, berken-, esdoorn-, beuken- en eikenhout. Het grote voordeel is dat hout voordelig materiaal is. Onderhoud is wel regelmatig nodig.

Een trap van metaal
Lijkt een trap van metaal je wat? In Landgraaf heb je de keuze uit roestvrij aluminium en staal. Metaal is duurzaam, slijtvast en past goed bij elk hedendaags interieur. Een extra beschermende laag nodig? Laat die bij ons in Landgraaf makkelijk en snel aanbrengen.

Een trap van natuursteen
Het meest unieke materiaal voor een trap is natuursteen. Geen enkele natuurstenen trap is namelijk hetzelfde. Om een stevige ondergrond te creëren, adviseren wij je om natuursteen te combineren met metaal of beton.

Een trap van beton
Werk je liever met beton? Dat kan natuurlijk ook. Beton heeft vele toepasbaarheden, is onderhoudsarm en isoleert goed. Bovenal is beton ideaal om met andere materialen te combineren, denk aan natuursteen en metaal.

Een trap van glas
De trap met het meest ruimtelijke gevoel is een glazen trap. Glas laat veel licht door en geeft trappen een exclusieve uitstraling. Heeft jouw woning of kantoorpand in Landgraaf een modern of strak design? Dan is glas een goede optie.

bruine trap

Trap-op-maat

Heb je een trap nodig die afwijkt van de standaardmaten? Ben je op zoek naar een specifieke kleur of een bepaalde vorm of materiaal? 

Onze trapexperts uit Landgraaf beschikken over veel ervaring met het maken van een trap op maat. Met jouw wensen en voorkeuren als het gaat om materiaal, kleur en afmetingen gaat ons team in Landgraaf voor jou aan het werk. In een mum van tijd komen zij met een suggestie voor een trap die speciaal voor jou wordt gemaakt.

Niets is onmogelijk

Met een motto als the sky is the limit! is niets voor ons te gek. Woon je in Landgraaf en zoek je een trap die voor jou op maat gemaakt moet worden? Kijk eens op onze site of bel voor een afspraak voor het maken van een offerte.

Je trap opknappen

In Landgraaf kun je ook terecht als je niet meer tevreden bent met je huidige trap. Past de rest van je interieur bijvoorbeeld niet meer bij de trap? Of is het gewoon tijd voor een opknapbeurt? Neem dan contact met ons op.

Je trap opknappen kan verschillende dingen betekenen; wij laten de stijl van jouw trap tijdens de opknapbeurt onveranderd of wij geven hem een volledig nieuwe look. Wat je ook kiest, onze trapspecialisten uit Landgraaf werken met de modernste technieken, waardoor jouw trap weer lang mee kan. Bijkomend voordeel is dat wij meteen ook zowel isolatie als geluidsdemping kunnen toepassen.

Vragen? Neem contact op

Het opknappen van een trap heeft een eigen kostenplaatje. Wil je erachter komen wat er voor jou mogelijk is binnen je eigen budget? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan laten wij jou zien wat wij in Landgraaf allemaal voor jou kunnen doen.

Trapbekleding

Het bekleden van een trap is de meest effectieve manier om hem een frisse uitstraling te geven. Zachte of harde stoffering kan een trap geluiddempend maken en ervoor zorgen dat hij weer bij de rest van je interieur past. Jouw keuze hangt af van je wensen en voorkeuren.

Tapijt: warm en huiselijk

Vaak wordt er gekozen voor tapijt als je het hebt over zachte trapbekleding. Tapijt is namelijk voordelig, geluiddempend en ook nog eens veilig; uitglijden wordt voorkomen door de goede grip. Naast praktische voordelen geeft tapijt jouw trap ook nog eens een gezellige huiselijke uitstraling. In Landgraaf bieden we jou de mogelijkheid om niet alleen de treden, maar ook de zijkanten met tapijt te laten bekleden.

Harde trapbekleding

Houd je meer van een materiaal dat strak en makkelijk schoon te houden is? Kies dan voor linoleum, PVC of rubber. Deze harde soorten trapbekleding geven de trap een moderne uitstraling, zijn onderhoudsarm en slijten niet. Doordat ze eenvoudig schoon zijn te houden, zijn deze materialen ook erg hygiënisch.

Offerte-op-maat uit Landgraaf

Bij de aanschaf van een gloednieuwe trap is het vooraf handig om te weten of alles binnen jouw budget gaat passen. Laat daarom in Landgraaf een offerte-op-maat maken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij het bepalen van de prijs zijn het type trap, de afmetingen, het materiaal en de bestemming van de trap van belang.

Kies het juiste materiaal

Onderhoudsvrije materialen zijn in de aanschaf vaak duurder dan een voordelig product als hout. Op de lange termijn bespaar je echter veel in onderhoudskosten als je voor onderhoudsvrije materialen kiest. Hout heeft namelijk het meeste onderhoud nodig.

Trap opknappen in plaats van nieuwe een trap

Je hoeft niet altijd meteen een geheel nieuwe trap aan te schaffen. Vraag bij ons eens naar de mogelijkheden en kosten van een traprenovatie. In Landgraaf zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om het in stand houden van je huidige uitstraling, net als het realiseren van een compleet nieuwe stijl. Houd je van landelijk en klassiek of juist meer van modern en minimalistisch? Bij ons is alles mogelijk

Een vrijblijvende offerte

Ben je na al deze informatie enthousiast geworden en benieuwd naar welke mogelijkheden wij voor jou in Landgraaf hebben? Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk of dit overeenkomt met jouw budget. Onze trapspecialisten uit Landgraaf staan graag voor je klaar.

beoordeling

“Had een offerte aangevraagd voor een open steektrap voor in mijn nieuwe woning. De vakman die ik via jullie te pakken kreeg was super kundig en heeft ons uitstekend geholpen. Alles mooi afgewerkt ook, top!”

A. Schatteleijn

mevr review

“Geen poespas, dat is Trappen-ploeg voor mij. Binnen 24 uur scherpe vrijblijvende offertes en snel contact met een lokale specialist. Die realiseerde voor mij een prachtige trap met onderkwart. Goed werk!”

klant

“Bij de meeste trapbedrijven zijn de prijzen zo hoog, daar schrok ik gewoon een beetje van. De vakman die ik via jullie heb gevonden doet daar niet aan mee. Alles voor een mooie prijs, ook de bekleding. Toch een stukje service.”

S. Lieshout