Een kijkje in een dag bij Trappenploeg

Vakman aan het woord

Ik werk sinds zes jaar bij Trappenploeg en ik wil je graag meenemen in de wereld van traprenovaties, zoals wij die zien en beleven. Trappen renoveren is voor ons niet zomaar een baan; het is een kunst en een passie die we elke dag weer met veel plezier uitoefenen. Daarom geef ik je vandaag graag een kijkje achter de schermen!

De start van onze dag

Elke dag begint vroeg voor ons team. We zorgen ervoor dat we stipt tussen half acht en half negen bij onze klanten aankomen, wat in Maastricht tot Groningen kan zijn. Vervolgens zetten we onze werkspullen klaar zodat jij, als klant, bijna geen overlast ervaart van ons werk.

Hoe bereiden wij ons voor op de dag?

Voordat we bij je aankomen, is er al heel wat voorwerk gedaan. In onze werkplaats worden alle onderdelen voor jouw trap zorgvuldig op maat gemaakt. Gaat jouw voorkeur uit naar LED-verlichting in je trap? Dan hebben we dat ook al voor je voorbereid. Ons doel is om het proces zo soepel en zorgeloos mogelijk voor je te maken, zodat je vaak binnen één dag, zonder gedoe, kunt genieten van een nieuwe, duurzame trap.

Aan de slag

Zodra alles is voorbereid, beginnen we met het echte werk. Het plaatsen van de traptreden is precisiewerk; elk stukje moet perfect passen. We beginnen onderaan de trap en werken zo naar boven, waarbij elke trede zorgvuldig over de oude wordt geplaatst en vastgelijmd met een speciale lijm die we bij Trappenploeg gebruiken. De afwerking met stootborden en eventuele zijwangen maakt het geheel compleet. Na een grondige schoonmaakbeurt ziet de trap er weer uit als nieuw.

Jouw nieuwe trap

Wanneer de klus geklaard is, lopen we samen met jou alles nog eens na om zeker te weten dat je helemaal tevreden bent. We ronden het werk af met een opleverrapport en zorgen ervoor dat je alle benodigde documenten ontvangt, inclusief een garantiecertificaat. Met een gevoel van voldoening sluiten we de dag af; er is niets mooiers dan te beginnen met een oude trap en deze in één dag te transformeren tot een prachtexemplaar.

Wil jij ook een trap transformatie?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een frisse wind door je huis laten waaien met een nieuwe trap? Neem dan contact op met Trappenploeg. Samen bekijken we de mogelijkheden en wie weet sta ik, of een van mijn geweldige collega’s, binnenkort bij jou op de stoep voor een magische traprenovatie. Jouw tevredenheid is onze passie, en we kunnen niet wachten om je te helpen je droomtrap te realiseren. Neem vandaag nog contact op!