Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Dichte trap bekleden

Een trap was vroeger vrijwel alleen functioneel. Tegenwoordig gebruiken we onze trappen echter steeds vaker als eyecatcher of sfeermaker. Het is dus erg belangrijk hoe de trap er uit ziet. Een dichte trap heeft veel manieren om deze er goed uit te laten zien. Eén daarvan is het bekleden van jouw dichte trap. Dit kun je zelf proberen te doen, maar voor het beste resultaat schakel je een vakman in. Neem contact op met de specialisten uit ons netwerk door het contactformulier in te vullen en ontvang vrijblijvend offertes voor jouw trapwens.

Wil jij besparen op het bekleden van jouw trap? Klik op de button en ontvang gratis een overzicht van de mogelijkheden.

Verwijderen oude trapbekleding

Als je jouw bestaande trap wilt bekleden is het belangrijk dat de oude bekleding zorgvuldig wordt verwijderd. Dit klinkt als een simpele klus, alleen is het wel veel werk. Vaak blijven vervelende lijmresten zitten en zijn er soms speciale middelen nodig om deze te verwijderen. Sommige bekleding zit vastgeniet, waardoor deze nietjes ook weggehaald moeten worden. Om schade te voorkomen schakel je een expert in voor het verwijderen van jouw oude trapbekleding.

Bekleed zelf met laminaat

Een trap bekleden met laminaat is een klus die je zelf zou kunnen uitvoeren. Let er goed op dat het oppervlakte van de trap strak en schoon is, en dat er geen lijmresten meer aanwezig zijn. Meet en zaag de treden één voor één. Vergeet hier niet de stootborden mee te meten en te bekleden. Een zelf beklede trap is iets om trots op te zijn, maar voor het beste resultaat schakel je natuurlijk een vakman in.

Laminaat, linoleum en tapijt

Als je jouw trap laat bekleden heb je keuzes uit diverse materialen. Laminaat is wat gemakkelijker te leggen en kost vaak minder dan andere materialen. In principe kun je dit zelf ook leggen maar voor het beste resultaat schakel je natuurlijk een vakman in. Linoleum is een volledig natuurlijk materiaal en werkt zeer geluiddempend. Dit materiaal wordt veel in ziekenhuizen gebruikt omdat het een antibacteriële werking heeft. Daarnaast was tapijt vroeger het meest gebruikte materiaal voor het bekleden van een trap. Het biedt een warme uitstraling, werkt geluiddempend en voelt fijn aan de voeten. Welk materiaal je kiest voor jouw trap hangt natuurlijk af van jouw wensen.

Open trap dicht laten maken

Een open trap transformeren in een dichte trap is ook een klus die de specialisten uit ons netwerk graag uitvoeren. Hierbij worden de open stukken opgevuld waardoor er minder geluidsoverlast ontstaat en er energie bespaard wordt. Dichte trappen zijn vaak mooier wanneer deze bekleed zijn en daarom helpen we je graag dit te realiseren. Voor de mogelijkheden neem je contact op via ons contactformulier.

Kosten

De kosten voor het bekleden van een trap verschilt per klus. Het hangt er natuurlijk van af hoeveel treden de trap heeft en wat voor materiaal gebruikt wordt. Ook de soort klus bepaald de prijsklasse, wil je alleen jouw trap laten bekleden of wil je jouw open trap ook opgevuld hebben? Voor zowel het dichtmaken en bekleden van jouw trap kun je bij de vakmannen van ons netwerk terecht. Voor meer informatie en advies kun je gratis en vrijblijvende offertes aanvragen via ons contactformulier.

beoordeling

“Wij hebben onlangs onze traptreden laten bekleden met tapijt. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben gevonden. Vakwerk voor een zacht prijsje, daar krijg je nooit genoeg van. Ik kom zeker nog eens terug.”

mevr review

“Onze trap was oud en versleten en kraakte nogal. Daarom besloten een nieuwe te laten plaatsen. Via Trappen Ploeg kregen we een mooie offerte toegestuurd. De trap staat inmiddels en is een hele verbetering.”

F. Boogaerts

klant

“Geen poespas, dat is Trappen-ploeg voor mij. Binnen 24 uur scherpe vrijblijvende offertes en snel contact met een lokale specialist. Die realiseerde voor mij een prachtige trap met onderkwart. Goed werk!”

S. Jurrijens

Besparen? Vergelijk offertes!

Wil jij jouw dichte trap bekleden? Of jouw open trap ombouwen tot dichte trap? Het realiseren van een prachtige trap is vaar de experts van ons netwerk in gespecialiseerd zijn. Voor een overzicht van de mogelijkheden en kosten vul je ons contactformulier in en ontvang je vrijblijvende offertes van vakmannen uit ons netwerk.