De voordelen van een traprenovatie

Voordelen traprenovatie

Is je trap versleten of past hij niet meer zo mooi bij je interieur? Dan denk je misschien aan een compleet nieuwe trap. Maar wacht eens even! Dat is vaak een duur grapje en je zit ook nog eens met een hoop herrie en stof in huis. Heb je al eens aan traprenovatie gedacht? Dat is een slimme en makkelijke oplossing. We vertellen je graag waarom.

Hoe werkt een traprenovatie?  

In plaats van je oude trap eruit te slopen en een nieuwe te plaatsen, pakken we je bestaande trap aan. We leggen gewoon nieuwe treden over de oude heen. Dat maakt je trap weer stevig en het ziet eruit als nieuw! En je kunt kiezen uit allerlei materialen. Het mooie is dat je trap ook langer meegaat. Goed voor jou én voor het milieu!

Wat zijn de voordelen van Trappenploeg?  

Bij ons krijg je iets bijzonders: een trede-over-trede systeem. De nieuwe treden hebben een sterke kern en daarop zit onze speciale Trappenploeg-toplaag. Die toplaag heeft ingebouwde anti-slip en is supersterk tegen krassen en slijtage. Het mooie is dat we geen rommel maken in je huis, want we hoeven niet te hakken of te breken. En vaak is je trap in één dag al helemaal opgeknapt. We gebruiken ook een speciale lijm die het geluid dempt. Heb je een open trap? Geen probleem, die kunnen we helemaal bekleden of zelfs dichtmaken.

De voordelen van een traprenovatie op een rij:

– Ruime keuze: Je vindt altijd iets wat perfect bij je interieur past.

– Geen rommel: Omdat we niet hoeven te breken, blijft je huis netjes.

– Slimme investering: Je trap gaat langer mee, dat scheelt op de lange termijn.

– Advies thuis: We komen bij je langs om alles door te nemen, helemaal afgestemd op jouw wensen.

– Sterk materiaal: Geen zorgen over krassen of slijtage.

– Snel klaar: Meestal is je trap in één dag vernieuwd.

– Makkelijk schoon te houden: Even een doekje erover en klaar.

– Maatwerk: Onze experts zorgen dat alles perfect past.

– Extra opties: Bijpassende leuningen, zijkanten en zelfs verlichting voor je trap.

Veel mogelijkheden

Een traprenovatie door Trappenploeg biedt je de kans om je trap niet alleen een nieuwe uitstraling te geven, maar deze ook duurzaam en praktisch te verbeteren. Met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, snelle realisatie, minimale overlast, en deskundig maatwerk, is het de ideale keuze voor iedereen die zijn trap een tweede leven wil geven. En dat alles met de zekerheid van een levenslange garantie.

Klaar voor een traprenovatie? 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw trap weer als nieuw kan zijn, zonder de nadelen van een compleet nieuwe installatie. Twijfel je nog? Laat ons je meer vertellen over de mogelijkheden van traprenovatie.