Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Buitentrap

Zoals de naam het al aangeeft: de buitentrap is een trap die buiten gebruikt wordt. Meestal gaat het hier om een draaiende trap of een rechte steektrap, al dan niet met een afstapbordes. Dit model kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals een noodtrap, een vluchttrap of een hoofdtrap.

buitentrappen

Je kunt ervoor kiezen om een buitentrap te voorzien van bijvoorbeeld stalen antislip treden of weerbestendige houten treden. Hierdoor wordt het gebruik van je buitentrap veiliger, want je glijdt minder snel uit bij glad weer. De stalen treden worden thermisch verzinkt, waardoor beide opties bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Voordelen

Een buitentrap kan in gevallen van nood een groot verschil maken en als levensreddend middel dienen. Als hij als hoofdtrap dient, geeft hij het gebouw een prestigieuze aanblik en een mooie entree.

Nadelen

Over het algemeen vraagt een buitentrap om meer onderhoud, omdat hij dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Echter hangt de hoeveelheid onderhoud wel af van het soort materiaal waar de trap van is gemaakt.

Wil je een buitentrap plaatsen of heeft je huidige exemplaar onderhoud nodig? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij geven antwoord op al je vragen en gaan graag met je opdracht of wensen aan de slag.