Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Betonlook voor je trap

Wil je je trap een look geven die erg modern en hip is? In dat geval kun je hem laten bekleden met een betonlook. Deze unieke stijl wordt ook wel een industriële stijl genoemd. Dit is op het moment een van de grootste en meest populaire trends in interieurdesign. Het is dan ook zeker mogelijk dat je, wanneer je een traprenovatie wilt uitvoeren, voor deze trend kiest.

Geen complete verbouwing

Lijkt het je leuk om je trap een betonlook te geven, maar heb je geen zin om er een enorme verbouwing van te maken? Dat is helemaal geen probleem; het is bij het bekleden met een betonlook namelijk niet nodig om de oude trap weg te halen en compleet te vervangen. Er komt geen sloop- of breekwerk te pas bij deze renovatie. Er worden namelijk overzetten aangebracht met een betonnen uitstraling, over de bestaande trap heen.

Het materiaal

Overweeg je al deze moderne en strakke uitstraling in jouw huis aan te brengen? Wij hebben een groot scala aan duurzame, gebruiksvriendelijke en uiteraard betaalbare materialen. Het mooie is dat er helemaal geen beton aan te pas hoeft te komen. Elk materiaal dat wij gebruiken (hout, laminaat of PVC) is beschikbaar in een betonlook. Dat komt goed uit, want beton is erg zwaar en voelt hiernaast al snel erg koud aan. Een betonlook trap van een ander materiaal dan beton werkt dus beter als trap. Hiernaast kun je hierdoor beter rekening houden met welk materiaal jij wilt gebruiken; alles heeft immers zijn voor- en nadelen.

Verschillende stijlen binnen de betonlook

Naast dat een trap met betonlook modern lijkt, kun je er nog allerlei kanten mee op, omdat elk materiaal te gebruiken is voor een trap met een betonlook. Een voorbeeld hier van is het grote aantal verschillende kleuren die een betonlook trap kan hebben. Zo kun je gaan voor een lichtere betonlook, wat mooi fris en modern lijkt in je huis. Ook kun je meer gaan voor stoer en chique met een donkere betonlook. Of ben je misschien toe aan een lekker zachte crèmekleur? Hiernaast kun je er ook voor kiezen om te combineren. Omdat niet de gehele trap vervangen wordt, kun je er voor kiezen om de stootborden in het oorspronkelijke materiaal te houden, of om deze op een andere manier aan te passen. Welke van de vele mogelijkheden je ook kiest, een betonlook lijkt altijd erg modern. Kom je er niet uit? Wij kunnen je helpen om de ideale kleur te kiezen die bij jouw wensen en huis past.

Offerte

Ben je klaar voor een echte eigentijdse trap? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Door ons brede netwerk zijn we altijd bij je in de buurt. Meer informatie is te vinden op onze site. Hier kun je ook gratis een offerte aanvragen om de prijs te weten te komen. Deze zal variëren door de vele te gebruiken materialen, waardoor de trap met betonlook voor ieder budget beschikbaar is!