Bespaar tot wel 40%!

Trappen en traprenovatie voor elk budget en elke smaak

In heel Nederland actief

Antislip trappen

Een trap kan al gauw glad worden als er gebruik is gemaakt van ander materiaal dan tapijt. Om de trap veiliger te maken doe je er verstandig aan om antislip strips op de traptreden te plaatsen. Zo’n antislip strip zorgt voor meer grip waardoor je de kans op uitglijden aanzienlijk verkleint. Daarnaast kunnen de antislip stroken een positieve uitwerking hebben op het uiterlijk van de trap en zorgen ze ervoor dat er minder snel sprake is van slijtage.

Soorten antislip

Er zijn diverse soorten antislip stroken verkrijgbaar voor je trap. Zo zijn ze bijvoorbeeld leverbaar in roestvrij staal, messing en rubber. Ook zijn ze voorradig in verschillende kleuren, maar meestal wordt er gekozen voor zwart, wit, grijs, metallic en bruin.

Normaal gesproken is één strook voldoende om jezelf te beschermen tegen onveilige situaties, maar veel mensen kiezen er ook voor om een dubbele antislip strip op hun trap te plaatsen. Op deze manier bescherm je de verf of lak van je traptreden beter, omdat je als het ware op de strips omhoog en naar beneden loopt.

Traptredematten

Naast antislip strips rusten wij trappen ook uit met traptredematten. Door de grootte van deze matten is de kans nog kleiner dat je uitglijdt op je trap. Er zijn verschillende soorten traptredematten beschikbaar, waardoor je altijd de matten kunt kiezen die mooi bij de rest van je

kluswebsite logo

interieur passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor exemplaren van aluminium. De halvemaanvorm is wel bij vrijwel alle soorten matten hetzelfde.

Bescherm ook je buitentrappen

Niet alleen op de trappen die binnen in je woning staan kun je uitglijden. Heb je op je erf ook nog een buitentrap staan, dan is het altijd oppassen geblazen wanneer het heeft geregend of gevroren. Gelukkig zijn er ook antislip maatregelen voor deze soort trappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan korrels die op de treden kunnen worden gelijmd, zoals je vaak bij treinstations of op sommige bruggetjes ziet.

antislip trap

Leuningen

Om te voorkomen dat je uitglijdt raden we je ook aan om altijd je hand op de trapleuning te houden als je naar boven of beneden loopt. Heb je geen leuning bij je trap of is hij niet stevig genoeg? Neem contact met ons op en wij komen zo gauw mogelijk bij je langs.

Contact

Antislip stroken, matten of korrels zijn goedkoop in aanschaf en de Trappen Ploeg specialist plaatst ze in no time voor je op de treden van je trap. Ga je voor een extra veilige trap om uitglijden in de toekomst te voorkomen? Wij leveren enkel de beste antislip strips, matten en korrels van hoogwaardige kwaliteit. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.